Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική (13/1): Ο Αποστόλης κάνει μία αποκάλυψη για την Αγγελική

Τη φέρνει σε δύσκολη θέση μπροστά στους Αργυρούς

Αγγελική (13/1): Ο Αποστόλης κάνει μία αποκάλυψη για την Αγγελική
TV24 13.01.2021 10:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Ο Αποστόλης προκειμένου να υπερασπιστεί τον αδερφό του, δε θα διστάσει να κάνει μία αποκάλυψη που θα φέρει σε δύσκολη θέση την Αγγελική.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Αγγελική

Αγγελική Επεισόδιο 65

Η εμφάνιση της Ελένης στην γιορτή, φέρνει τα αδέρφια Αργυρού αντιμέτωπα με τα μυστικά του παρελθόντος. Ο Νικόλας που νιώθει για άλλη μια φορά προδομένος από την οικογένειά του, αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους. Ο Αποστόλης βλέποντας τον Μιχάλη να δέχεται επίθεση από τον Δημήτρη για το χθεσινό ξέσπασμά του, οδηγείται σε μια αποκάλυψη που εκθέτει την Αγγελική η οποία θα αποκαλύψει πως η Δανάη είναι παιδί της.

Αγγελική (13/1)

Η Τζένη, που νιώθει ότι η Αγγελική απειλεί την σχέση της με την Δανάη και τον Στέφανο, συγκρούεται μαζί του ενώ ο Παύλος συνεχίζει την προσπάθειά του να απομακρύνει την Σοφία από την Τζένη.

Αγγελική: Το τέλος της σειράς!

Λίγες ημέρες πριν ο σεναριογράφος της σειράς απάντησε στις καίριες ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού που αφορούν στην εξέλιξη της ιστορίας της «Αγγελικής». Το TiVi Σίριαλ σας παραθέτει τα σημεία εκείνα που θα αλλάξουν τα δεδομένα που μέχρι τώρα ξέραμε...

Λίγες ημέρες πριν, το Twitter πήρε φωτιά! Ο σεναριογράφος της «Αγγελικής», Παναγιώτης Ιωσηφέλης, απάντησε μέσω του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης στις ερωτήσεις του φανατικού κοινού και μοιραία αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται στις 11 Ιανουαρίου, μιας και η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος..

Αυτά θα δούμε στην Αγγελική από εδώ και στο εξής

 • Η Αθηνά θα κάνει σχέση με τον γιατρό της και μάλιστα θα είναι μαζί του μέχρι το τέλος της σειράς. Η συμπεριφορά της όμως προς όλους δεν θα καλυτερεύσει.
 • Η δράση του Παύλου και του Δημήτρη θα γίνει γνωστή και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.
 • Ο Παύλος θα είναι ο πρώτος που θα μάθει ότι η Μαργαρίτα είναι η... Αγγελική.
 • Η Τζένη θα συνεχίσει να έχει επαφή με τον πατέρα της, γεγονός που θα την ενοχοποιήσει για τη δική του δράση. Ωστόσο θα είναι η ηθική αυτουργός για τη συμφωνία που θα υπογραφεί με τον Βρετανικό Ιππόδρομο. Σκοπός της στο εξής θα είναι να «φάει» την περιουσία της οικογένειας.
 • Ο Στέλιος Τολέγας, ο τέταρτος βιαστής, είχε δεχτεί χρήματα από τον Παύλο για να μπορεί ο δεύτερος να τον ελέγχει, ωστόσο όπως θα αποκαλυφθεί, ο Στέλιος είχε προσπαθήσει να βιάσει ξανά στο παρελθόν μια γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή λοιπόν που ο Τολέγας θα χάσει τα πάντα...

Αγγελική σενάριο

 • Η Ελένη, το νόθο παιδί του Αργυρού, θα προσπαθήσει να έρθει κοντά με τον Μιχάλη, ο οποίος όμως με τη σειρά του -από τη στιγμή που θα χωρίσει με την Αγγελική- θα κινηθεί προς την αγκαλιά της Κατερίνας. Δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι η Ελένη λέει την αλήθεια πως ο Γιώργος Αργυρός ήταν πατέρας της.
 • Η Αγγελική έχει μια ετεροθαλή αδελφή που θα γνωρίσουμε στα επόμενα επεισόδια.
 • Λένα και Αθηνά έχουν πολλά μυστικά. Το ίδιο ισχύει και για την Ολγα με την Αθηνά. Το παρελθόν της Ολγας θα έρθει στην επιφάνεια.
 • Κάποια στιγμή -πολύ αργότερα- ο Μιχάλης θα μιλήσει στη Λένα για την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής,
 • Ο Νικόλας θα ξεμπλέξει με τα ναρκωτικά και προς το τέλος της σειράς θα ερωτευτεί, πριν όμως θα κάνει σχέση με την Ιωάννα.
 • Σύντομα η Σοφία με την Ιωάννα θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη καθώς η δεύτερη επεμβαίνει πολύ στη ζωή της αδελφής της.
 • Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι και ένας από αυτούς θα είναι ο αστυνόμος που έχει στριμώξει τον Δημήτρη.
 • Τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει σύντομα ξανά ο Στέφανος.
 • Η Αγγελική -αν και θα φτάσει πολύ κοντά στο να σκοτώσει κάποιον- δεν θα κάνει σε κανέναν Αργυρό κακό. Κάποια στιγμή μάλιστα θα φτάσει στο σημείο να σώσει και τις ζωές των Νικόλα και Δημήτρη.
 • Η Αθηνά, στοιχεία για τη ζωή της οποίας θα μάθουμε στο μέλλον, θα «πληρώσει» για όσα έκρυβε τόσα χρόνια αλλά δεν θα πεθάνει. Ακόμα και όταν μάθει για την ταυτότητα της Αγγελικής, δεν θα εκδηλώσει τα πραγματικά της συναισθήματα. Πάνω απ’ όλα θα βάλει τους γιους της. Ωστόσο, κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια της.
 • Ακόμα και όταν η Κατερίνα μάθει την πραγματική δράση του Δημήτρη, δεν θα την πιστέψει. Ωστόσο ο Δημήτρης προς το τέλος της σειράς θα αρχίσει μόνος του να αποκαλύπτει όλους τους φόνους που διέπραξε.
 • Τέλος, θα βρεθούν δύο πτώματα. Το ένα θα είναι του Παναγιώτη και το άλλο... (του πατέρα της Αγγελικής, εικάζουμε εμείς!)

Αγγελική... καθημερινά!

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας 11/1, με καθημερινά επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, η δραματική σειρά του ALPHA θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 11.00 και για μία ώρα, δίνοντας έτσι σε εβδομαδιαία βάση ακόμα περισσότερες εξελίξεις στους φανατικούς της σειράς.

Αγγελική νέα επεισόδια

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική mega spoiler: Σοκ! Ο Μιχάλης είναι παιδί του..

Ραγδαίες αλλαγές στον ALPHAtv - Τι συμβαίνει με τη σειρά Αγγελική

Share