The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα φέρουν 40άρι στην τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, έγιναν γνωστοί οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην αποψινή εκπομπή του The 2night show. Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα βάλουν «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου που κάνει ποδαρικό για το νέο έτος. Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» μιλά για τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, καθώς και για την τρυφερή σχέση, βαθιάς αγάπης και αλληλοκατανόησης, που έχουν μεταξύ τους.

Τέλος, αναφέρεται στη μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στην ταινία «Ευτυχία», που την άγγιξε συναισθηματικά και την ωρίμασε επαγγελματικά.

The 2night show Ευαγγελία Συριοπούλου

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αποκαλύπτει πως είχε προβλέψει την πανδημία από το 1998, ενώ κάνει τη δική του εκτίμηση για την εξέλιξη της κατάστασης το επόμενο διάστημα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τέλος, με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει, δίνει συμβουλές σε όλα τα ζώδια, για το 2021.

The 2night show Λεφάκης

Η Έλενα Ακρίτα συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show». Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλά για το «διαζύγιό» της με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», μετά από 20 χρόνια, και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παραίτησής της.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, που δε μασάει τα λόγια της, εξηγεί γιατί δε θέλει να έχει «σκατόψυχους και τοξικούς ανθρώπους» στη ζωή της, ενώ σχολιάζει την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Θα κάνει το εμβόλιο κατά του ιού; Επίσης, αναφέρεται στις κόντρες της με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και εξηγεί γιατί δεν τα έχει βρει ποτέ εξωδικαστικά με κανέναν.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συζητάω για κάποια νέα κόνσεπτ στον ΑΝΤ1»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, o Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει τον επόμενο καιρό στον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για νέα κόνσεπτ.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως δε θέλει με τίποτα να αποχωριστεί το The 2night show ενώ ξεκαθάρισε πως θα τον ενδιέφερε να κάνει ένα νέο πρότζεκτ αν ήταν κάτι κοντά στα γούστα του.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Γρηγόρης Αρναούτολγου θα αναλάμβανε τη Φάρμα, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Αυτά είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ρόλο του στον ΑΝΤ1

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια εκπομπή θα ετοίμαζες ήδη το επόμενο βήμα σου. Υπάρχει; Το έχεις σκεφτεί;

Κατ' αρχάς, το «The 2Night» θα ήθελα ως κόνσεπτ να το κάνω για τα επόμενα 40 χρόνια της ζωής μου. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι παράλληλα έχω αρχίσει να συζητάω κι άλλα κόνσεπτ, τα οποία αν τα βρω ενδιαφέροντα με χαρά θα έκανα κάποιο απ' αυτά. Έχω φοβερή διάθεση και νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη μου φάση, προκειμένου να δημιουργήσω από τη δική μου πλευρά τηλεοπτικά προγράμματα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου ANT1

Τι βλέπεις στην τηλεόραση;

Βλέπω τα πάντα! Βλέπω πολλή τηλεόραση και παρακολουθώ, όπως σου είπα, τα πάντα!

Εάν έγραφες μια καλή κριτική νια την τηλεόραση και μια κακή, ποιους θα αφορούσε και γιατί;

Αν έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω, θα χρειαζόμουν περίπου 3 με 4 σελίδες για να μπορέσω να αναλύσω όλα αυτά που θα ήθελα. Γιατί ποτέ δεν σχολιάζω κάτι μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα, μιας και ψάχνω και το καλό και το κακό πίσω από οτιδήποτε υπάρχει στην τηλεόραση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει εδώ, άρα δεν θα ήθελα να ξεκινήσω να λέω τίποτα, γιατί θα αδικούσα ανθρώπους και καταστάσεις, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο 7 μέρες TV.