8 Λέξεις: Η Σμαράγδα ενδίδει στον έρωτα του Αντώνη

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (14/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Σμαράγδα ενδίδει στον έρωτα του Αντώνη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς η Σμαράγδα δε θα διστάσει να ενδώσει ακόμα περισσότερο στον έρωτα του Αντώνη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις

Η Ελισάβετ μόλις ακούει από τη Σμαράγδα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας, παθαίνει σοκ! Ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντί της και προτιμάει να εξαφανιστεί από το κανάλι, παρά να δώσει εξηγήσεις. Ο Έκτορας υπόσχεται στην Κατερίνα ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να την βοηθήσει στο ξεσκέπασμα της εγκληματικής οργάνωσης που έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Φοίβου, ενώ η Κατερίνα τον παρακαλεί να μην πει τίποτα στον Μιλτιάδη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει πλήρη άγνοια για τις κινήσεις της Κατερίνας, η οποία θα γίνει στόχος πληρωμένου δολοφόνου.

8 Λέξεις Οδυσσέας

Ο Οδυσσέας, καταρρακωμένος, κάνει την πρώτη γονιδιακή θεραπεία για το μάτι του, ενώ παράλληλα αρνείται σθεναρά να προχωρήσει σε χειρουργείο, παρά τις πιέσεις του Μάρκου και της Ναυσικάς. Η Ναυσικά μιλάει στον Άκη και προσπαθεί να τον πείσει να ζητήσει από το τηλεοπτικό του κανάλι συγνώμη από τον Μάρκο, προκειμένου αυτός να αποσύρει την αγωγή και τη μήνυση εναντίον του. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, από τον οποίο η Κατερίνα ζήτησε τη χάρη για τη Βίκυ, συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και εν αγνοία του, του αποκαλύπτει τα πάντα.

Η Σμαράγδα τα ξαναβρίσκει με τον Σίμο στις 8 Λέξεις

Παρά τις προσπάθειες που κάνει η Σμαράγδα για να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ο Σίμος φαίνεται ότι έχει σημαδέψει την καρδιά της για τα καλά, στην σειρά 8 Λέξεις. Η επιμονή του για να την ξανακερδίσει είναι μεγάλη και τελικά τα καταφέρνει...

Η Σμαράγδα αποφασίζει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα με τον Αντώνη, αλλά σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως της λείπει και ο Σίμος. Ολο και περισσότερο χάνεται η σκέψη της στις στιγμές που είχαν περάσει μαζί και μελαγχολεί. Στο μεταξύ η Σμαράγδα δέχεται οικονομική ενίσχυση από τον Ακη προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντώνη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχει μόνο εκείνη το γενικό πρόσταγμα και αμέσως μετά ο Αντώνης με τη Σμαράγδα υπογράφουν τα συμβόλαια για τη συνεργασία τους.

Την ίδια στιγμή ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα: «Να σου πω, δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση. Το ξέρεις ότι σ’ αγαπάω, όπως ξέρω κι εγώ ότι με θέλεις κι εσύ. Ο,τι και να πεις θα έχεις δίκιο, όμως σου δίνω τον λόγο μου ότι ο Σίμος που ήξερες πέθανε. Ασε αυτόν τον χλεχλέ και έλα να κάνουμε μια νέα αρχή», της λέει κι αυτή τη φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Από την άλλη, η Κατερίνα κινδυνεύει. Δίνουν εντολή να την δολοφονήσουν.

Το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει και αποφασίζουν ότι θέλουν να είναι μαζί, αλλά του Σίμου δεν του φτάνει αυτό. Δίνει λοιπόν τελεσίγραφο στη Σμαράγδα: «Κοίτα να κόψεις τις επαφές με αυτόν και γρήγορα. Και κάτι άλλο. Να ξεκανονίσεις τη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας μαζί του πουθενά», της ξεκαθαρίζει.

8 Λέξεις Σίμος Σμαράγδα ξανά μαζί

Η Σμαράγδα, πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του, όχι μόνο δέχεται τις απαιτήσεις του, αλλά ανακοινώνει τελευταία στιγμή στον Αντώνη ότι δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί του, πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου. Η αντίδραση του Αντώνη είναι περίεργη, γεγονός που μας κάνει να καταλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος άντρας δεν είναι αυτό που δείχνει και ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάτι κρύβει...

Μετά την επεισοδιακή συνάντηση της Σμαράγδας με τον Αντώνη, η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε μαζί του κι αυτός απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του: «Ωραία, μπράβο. Αρα δεν θα τον ξαναδείς. Ούτε επαγγελματικά εννοώ. Με λίγα λόγια, ξεκόβεις και από όλα μαζί του», της λέει ορθά-κοφτά.

Τα νέα όμως μαθαίνονται γρήγορα και ο Ακης καλεί τη Σμαράγδα στο γραφείο του: «Δεν ξέρω τι κάνεις στα ερωτικά σου και δεν με ενδιαφέρουν πλέον, αλλά η συνεργασία με τον Αντώνη θα συνεχιστεί, ο κόσμος να χαλάσει. Το κατάλαβες;», της τονίζει και η Σμαράγδα μπαίνει σε νέες δύσκολες καταστάσεις

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς έχει ανακαλύψει πως πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που μπορεί να τον οδηγήσει στην τύφλωση.

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να χειρουργηθεπί για χάρη της Έρσης

Ο Οδυσσέας, μετά τη συζήτηση που έκανε με την Ερση και την αποκάλυψη για το τι σημαίνουν γι’ αυτόν οι «8 λέξεις», γυρίζει σελίδα στη ζωή του και αποφασίζει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη νέα πραγματικότητα. Σχεδόν αμέσως ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να συνεχίσει με τη θεραπεία στα μάτια του. Πρόκειται για τη δεύτερη θεραπεία, στην οποία έχει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον γιατρό του σχετικά με την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας. Μέσα από τη συζήτηση, ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση.

8 Λέξεις Οδυσσέας χειρουργείο

Στο μεταξύ η Ερση βιώνει πολύ άσχημα την όλη κατάσταση. Σχεδόν έχει πέσει σε κατάθλιψη κάτι φυσικά που καταλαβαίνει ο Οδυσσέας. Ετσι, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της γυναίκας του, παίρνει μια γενναία απόφαση και δηλώνει στον Μάρκο πως θα προχωρήσει με την επέμβαση.

Η απόφαση του Οδυσσέα να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους και ο ίδιος παραδέχεται στη Ναυσικά: «Θέλω να ξέρεις κάτι, μαμά. Δεν θα το έκανα αν ήμουν μόνος μου. Το αποφάσισα για χάρη της Ερσης, επειδή την έβλεπα στενοχωρημένη με τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή μας». Την ίδια στιγμή η Ερση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο: «Ηταν λάθος μου να σε πιέσω. Οδυσσέα, νιώθω πως το κάνεις για το χατίρι μου και ότι πραγματικά δεν θέλεις», του λέει.