Σχεδόν Ενήλικες 12/1: Η Αναστασία ανακαλύπτει απάτες του Δημοσθένη ενώ κάποιους τους παρακολουθεί

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σχεδόν Ενήλικες 12/1: Η Αναστασία ανακαλύπτει απάτες του Δημοσθένη ενώ κάποιους τους παρακολουθεί

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Σχεδόν Ενήλικες θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 14/1 στον Mega, με τους πρωταγωνιστές να δρουν χωρίς να ξέρουν πως κάποιος του παρακολουθεί.

Αυτά θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο στους Σχεδόν Ενήλικες

Ο Αποστόλης, για να τον συγχωρέσει η Στέλλα, καταστρέφει το εμπόρευμα. Ο Αλέξης μετά από πισωγυρίσματα και ανορθόδοξες μεθόδους, γνωρίζει την καινούρια σχέση της Δάφνης, τον Χρήστο, τον εργοδότη του Θωμά. Στο σπίτι του Θωμά γίνεται διάρρηξη. Λίγες μέρες μετά, δύο αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης ψάχνουν τη Νικόλ, που με την βοήθεια όλων ξεφεύγει.

Η Αναστασία ανακαλύπτει και άλλες απάτες του Δημοσθένη και μαζί με τη Νικόλ αναζητούν στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την υπόθεσή και τη ζωή του. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τους παρακολουθεί.

σχεδόν ενήλικες εξελιξεις

Η σεναριογράφος της σειράς Σχεδόν Ενήλικες, Μυρτώ Κοντοβά αποκαλύπτει το λόγο που δεν έγραφε σενάρια

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega Σχεδόν Ενήλικες, Μυρτώ Κοντόβα, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μυρτώ Κοντοβά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη περίοδο της ζωής της που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους.

«Είχα αγωνία για τους “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα το λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.

Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.