Ήλιος 15/1: Η Αλίκη προτείνει στο Φίλιππο να μείνουν μαζί μετά το διαζύγιο του

Όσα θα δούμε σήμερα =στον Αντ1

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος 15/1: Η Αλίκη προτείνει στο Φίλιππο να μείνουν μαζί μετά το διαζύγιο του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Ant1 Ήλιος αφού στο σημερινό επεισόδιο η Αλίκη θα προτείνει στον Φίλιππο να μείνει μαζί της αφού της ανακοίνωσε το διαζύγιο του.

Όσα θα δούμε στη σειρά Ήλιος

Ο Φίλιππος ανακοινώνει στην Αλίκη το χωρισμό του με την Λήδα και η Αλίκη βλέποντάς τον καταρρακωμένο, του προτείνει να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι. Η Λήδα δεν δίνει καμιά εξήγηση για την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Φίλιππο κι αυτό προκαλεί ερωτήματα κι ένταση σε όλους.

ήλιος εξελίξεις

Η Νέλλη, απελπισμένη και φοβισμένη από την παρουσία του Μάνου στη φάρμα, αποφασίζει να παραιτηθεί. Ο Μάνος προσπαθεί να δείξει σε όλους πως έχει αλλάξει πια. Ο Δήμος, κάτω απ’ τις απειλές του Αλέκου και του παρελθόντος του, σκέφτεται να φύγει για πάντα απ’ την πόλη.

Οι εκβιαστές του, όμως, έχουν άλλα σχέδια. Και όλα αυτά, τη στιγμή που η Εύα, είναι έτοιμη να υποκύψει στην επικίνδυνη νέα γνωριμία της με τον Μάρκο... ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και ενα spoil για τη σειρά.

Ήλιος: Ο Σταύρος Σβήγκος εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Ραγδαίες εξελίξεις πρόκειται να σημειωθούν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τον Σταύρο Σβήγκο να εισβάλλει στην σειρά.

Μάλιστα, από αύριο Παρασκευή 15 Ιανουαρίου πρόκειται να δούμε μια νέα προσθήκη στην σειρά, και αυτή αφορά τον γνωστό ηθοποιός Σταύρο Σβήγκο που θα ενσαρκώσει τον Μάρκο.

ήλιος

Βλέποντας τον Μάρκο, ένα όμορφο και γοητευτικό 30άρη, κανείς δεν υποψιάζεται τη διττή προσωπικότητα που κρύβει και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Ευγενικός, εύστροφος και τολμηρός, γοητεύει την Εύα και καταφέρνει να κερδίσει την εύνοια της Αλεξάνδρας.

Τα σχέδιά του κρύβονται καλά πίσω από τον έρωτα που ζει με την Εύα και δείχνει αποφασισμένος να τα υλοποιήσει με κάθε κόστος.

Δε διστάζει να έρθει αντιμέτωπος με όλους και να ρισκάρει τα πάντα, για να φτάσει στον τελικό του στόχο: να κερδίσει σε όλα.