Καφέ της Χαράς 15/1: Μια εξέλιξη θα αναγκάσει το Μάνο να φύγει για τη Γερμανία

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς 15/1: Μια εξέλιξη θα αναγκάσει το Μάνο να φύγει για τη Γερμανία

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει σήμερα με ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε τον Μάνο να φεύγει για την Γερμανία μετά από μια ανακοίνωση.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζει υποδοχή ήρωα στον Περίανδρο, που βγαίνει από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από τον πυροβολισμό. Η επιστροφή του χαροποιεί τους περισσότερους, αλλά όχι τον Φατσέα. Όσο καιρό ο Περίανδρος ήταν στο νοσοκομείο, η Τασία τον είχε περιμαζέψει κρυφά στο σπίτι και τώρα ο Φατσέας μένει άστεγος και μόνος.

Και ενώ ο Περίανδρος συνέρχεται, η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του αρρωσταίνει σοβαρά. Ο Μάνος φεύγει εκτάκτως για τη Γερμανία, αφήνοντας τη Βάλια να τρέχει μόνη της το Καφέ. Δεν θα μείνει για πολύ, όμως, μόνη καθώς γυρίζοντας ένα βράδυ στο σπίτι βρίσκει εκεί τη Χαρά με τον σύντροφό της Ιάσονα, που ήρθαν για να μείνουν… Το τέλος της σειράς ανακοίνωσε ο Χάρης Ρώμας.

καφέ χαράς εξελίξεις

Στον ρόλο του Ιάσονα ο Νίκος Ψαρράς

Guest επεισοδίου: Τάνια Τρύπη

Μπαίνει στο Καφέ της Χαράς ο Χάρης Λεμπιδάκης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς, αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη να κάνει μία guest εμφάνιση σε έναν ρόλο - έκπληξη!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης δέχθηκε πρόταση να κάνει μία εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, και ο ρόλος του πρόκειται να «ταράξει» τα δεδομένα του χωριού.

καφε χαρας

Συγκεκριμένα, πρόκειται να παίξει έναν δημοσιογράφο ο οποίος θα επισκεφθεί το σπίτι της «Χάσκα» προκειμένου να μάθει τα πάντα για ένα μυστηριώδες πρόσωπο που μένει στο χωριό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει τα πάνω κάτω και εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε!