8 Λέξεις - αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

Spoiler για τα νέα επεισόδια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις - αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

O θάνατος της Ρωξάνης συγκλονίζει την Ευά, ενώ ο Οδυσσέας κάνει την ανατροπή και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την κατάσταση του. Την ίδια στιγμή ο Αιμίλιος είναι εγκλωβισμένος σε ένα γάμο που δεν θέλει και σε μια Ελισάβετ που φτάνει στα όρια του εκβιασμού. Πολλά όμως ακόμα θα συμβούν και το tivi σίριαλ σας έχει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα στις 8 Λέξεις!

Αυτό είναι το spoiler για τα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις

Ο Έκτορας μαθαίνει από τον Κλήμη όλη τη διαδρομή του χρήματος που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πολιτικού Τάσου Γεωργέα και όλα πια δείχνουν την πιθανή σύνδεσή του με την εγκληματική οργάνωση. Στη συνέχεια ενημερώνει την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να βάλει τον ύποπτο πολιτικό σε στενή παρακολούθηση, προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο μεταξύ, ο Άκης και η Αποστολία στην Κύπρο ρίχνουν έναν μεγάλο καβγά με αφορμή την επιμονή του Άκη να της ψωνίζει όλο και περισσότερα δώρα, πράγμα που η Αποστολία το παρεξηγεί και το θεωρεί άκρως μειωτικό για την αξιοπρέπειά της. Ο Μιχαήλ κάνει μια κουβέντα στον Οδυσσέα για το χειρουργείο, αλλά μάταια, καθώς ο Οδυσσέας φαίνεται αποφασισμένος για το τι θα κάνει από δω και πέρα στη ζωή του.

Η Ιφιγένεια προσπαθεί με τρόπο να μιλήσει στην Έλλη για την παρεξήγηση του γάμου, αλλά τα πράγματα μπλέκονται χειρότερα. Η Ελισάβετ συναντάει τυχαία τη Μάγδα στο γραφείο του Αιμίλιου και η απόφασή της να της πει συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της καταλήγει σε μια αντίδραση που κανένας δεν την περιμένει.

Ο Σίμος βγάζει τον Αιμίλιο από τη δύσκολη θέση και καλύπτει το ξέσπασμα της Ελισάβετ. Ο Οδυσσέας επιμένει με τη μετακόμιση στην Αθήνα και δρομολογεί την πώληση των πινάκων καθώς και το ξενοίκιασμα του ατελιέ. Ο Άκης κι η Αποστολία επιστρέφουν από Κύπρο κι ο Άκης κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην Ηλιάνα σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

8 Λέξεις Σίμος

Μιας και λέμε για τις 8 Λέξεις, δείτε εδώ τι είπε ο Κούλλης Νικολάου για τη «μετακόμιση» του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega.

Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο συνεχίζονται, αλλά η Ιφιγένεια δεν δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά την κατάσταση. Ο Αιμίλιος δεν μπορεί να ξεφύγει από το αδιέξοδό του και καταλήγει να τα πίνει σε ένα μπαρ, ενώ ο Σίμος του συμπαραστέκεται. Η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται, ενώ η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα τη Ρωξάνη και τελικά τα νέα από το Λονδίνο δεν είναι ευχάριστα.

Ο χαμός της Ρωξάνης βυθίζει την Εύα στη θλίψη και το πένθος, ενώ ο Νικηφόρος με τον Σίμο δεν λείπουν στιγμή από το πλάι της. Όλοι μαζί ξεκινάνε για το Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσουν τα διαδικαστικά. Ο Μιχαήλ, σοκαρισμένος από τα νέα, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Βικτώριας που τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον Άγγελο.

Παράλληλα, η ζημιά στο πλοίο της, την βάζει σε περιπέτειες και την φέρνει αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τον Άκη Αρώνη. Η Ιφιγένεια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο κι ο Σπύρος νιώθει την απογοήτευσή του να μεγαλώνει. Ο Οδυσσέας προχωράει με τη διαδικασία της μετακόμισης στην Αθήνα και βάζει ενοικιαστήριο στο ατελιέ. Η Έλλη κάνει μια έκπληξη στον Φρίξο, αλλά δεν θα έχει την αντιμετώπιση που περίμενε.

Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια και της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της. Στο μεταξύ, ο Άκης απαιτεί πλήρη ενημέρωση και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια τον τρόπο που ο ίδιος λύνει τα προβλήματά του, προκαλώντας την αμηχανία της.

Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση πως με τον τρόπο της δεν τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο ίδιος. Την ίδια επίθεση κι ακόμα χειρότερη, κάνει στην Έρση και η Νόνα, που την κατηγορεί ότι φέρεται εγωιστικά.

8 Λέξεις Έρση

Ο Άκης αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνεργασίας της Σμαράγδας με τον Αντώνη, ενώ η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος βρίσκονται στο Λονδίνο και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα. Ο Οδυσσέας κάνει μια ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση εξηγώντας της ποιες είναι οι 8 λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή...