Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξαφνικός χωρισμός στο Έλα στη θέση μου

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα (18-22/1)

Ξαφνικός χωρισμός στο Έλα στη θέση μου
TV24 16.01.2021 08:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ δυναμικά θα ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα (18-22/1) στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου, καθώς μία αποκάλυψη θα φέρει τον ξαφνικό χωρισμό για ένα από τα ζευγάρια της σειράς, τη Λατάνια και τον Μίμη!

Αυτά θα δούμε αυτή τη βδομάδα στο Έλα στη θέση μου

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 87

Η Ρενάτα αποφυλακίζεται, αλλά ο Αχιλλέας δεν προλαβαίνει να χαρεί, μιας και η Κέντρα καταλαβαίνει το κόλπο που της έστησαν και ζητά εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει τον Μίμη και τη Λατάνια για την ψεύτικη εγκυμοσύνη και η σύγκρουση οδηγεί το ζευγάρι ως τον χωρισμό. Και ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να αποφύγει την Φαίη γεμάτος τύψεις για την καυτή βραδιά που έζησαν, εκείνη μοιάζει να έχει αρχίσει να παραδίνεται στα συναισθήματά της… Μόνο που κινδυνεύει να την καταλάβει ο Αχιλλέας!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 88

Ο Μάρκος βάζει φραγή στο νούμερο της Φαίης, κάτι που αυξάνει την ένταση μεταξύ τους. Ο Μίμης χωρίζει τη Λατάνια και ετοιμάζεται να φύγει ξανά στη Βραζιλία. Ο Γιάνναρος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά αυξάνοντας τις αμφιβολίες του Λεωνίδα για τη Φλωρέτα, την ώρα που μια περίεργη αδιαθεσία της Κέντρας φέρνει πανικό στους κατοίκους της έπαυλης. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας στην πιθανότητα να γίνει πατέρας; Θα καταφέρει η Φαίη να πείσει τον Μάρκο να πάει στο σπίτι της κρυφά από τη Ρενάτα;

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 89

Ο Αχιλλέας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας με αγωνία, ενώ η Φαίη προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μάρκο. Η Ρενάτα ανησυχεί ότι η περιπέτειά της με την αστυνομία δεν τέλειωσε, ενώ ο Βλάσης μαθαίνει πως ο Γιάνναρος σκοπεύει να αγοράσει τα κτήματα της περιοχής Πηγάδι και η Θάλεια αποφασίζει να τα βάλει ξανά με τον Καγκαλούδη. Ο Μίμης ανακοινώνει σε όλους ότι φεύγει για πάντα στην Βραζιλία. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας προτείνει στη Φαίη να συμμαχήσουν, ενώ η Σύλβια ανακαλύπτει κάτι… στα σκουπίδια της έπαυλης, που θα τα ανατρέψει όλα…

Έλα στη θέση μου χωρισμός

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 90

Η Θάλεια προσπαθεί να πείσει τον Γιάνναρο να μην προχωρήσει στη συμφωνία με τον Καγκαλούδη, όταν εντελώς ξαφνικά εκείνος πέφτει ξερός. Η Ρενάτα ζητάει από τη Φαίη να μεσολαβήσει για να μάθουν τι ξέρει ο Αχιλλέας για την υπόθεση Μάνγκου, την ώρα που η Σύλβια ανακαλύπτει πως η Κέντρα ίσως και να είναι έγκυος. Η Θάλεια μαθαίνει πως η γιαγιά της δεν είναι καλά και τρέχει να τη βρει, την ώρα που δύο περίεργοι τύποι επισκέπτονται τον Γιάνναρο με άγνωστες διαθέσεις. Ο Μάρκος προκειμένου να μάθει περισσότερα για τις κινήσεις του Αχιλλέα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Φαίης.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 91

Ο Γιάνναρος προχωράει τη συμφωνία του με τον Καγκαλούδη, την ώρα που η Σύλβια και ο Ζούβας απαιτούν μία νέα συμφωνία με τον Θοδωρή, για να μην εγκαταλείψουν το μαγαζί του. Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης αναστατώνει την Κέντρα, τι θα γίνει όμως όταν η Βάνα καταλάβει πως μάλλον για εκείνη χτυπάει η καμπάνα; Η Ρενάτα κανονίζει μία συνάντηση με τον Αχιλλέα, την ώρα που ο Μάρκος κανονίζει να φύγει εκτάκτως στη Σικελία. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν αντί για το αεροδρόμιο ο Μάρκος πάει στο σπίτι της;

ALPHA: Μια επιστροφή και μια αποχώρηση από τη σειρά Έλα στη θέση μου

Χαμός θα επικρατήσει στη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη νέα χρονιά, έχουμε μια επιστροφή, αλλά και μια αποχώρηση πρωταγωνιστή.

Μετά την γκεστ εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη, στη σειρά επιστρέφει ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στη σειρά επιστρέφει η Εύη Δαέλη, η οποία κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων της σειράς, υποδυόταν την Ισμήνη, την αδελφή της Ρενάτας και του Φώτη.

ALPHA Έλα στη θέση μου

Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί

Ωστόσο, θα δούμε και μια αποχώρηση. Αυτή του Μάνου Ιωάννου που υποδύεται τον Μίμη, του οποίου ολοκληρώνεται η ιστορία και κατ’ επέκταση ο ρόλος. Να σημειώσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο για το 2021, είδαμε τον Μάρκο να υποφέρει.

Έλα στη θέση μου Μάνος Ιωάννου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κέντρα

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος επισκέπτεται την Φαίη αργά τη νύχτα

Share