Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος (18-22/1): Τέλος στη σχέση Δημήτρη - Αλίκης

Πριν καν προλάβει να αρχίσει

Ήλιος (18-22/1): Τέλος στη σχέση Δημήτρη - Αλίκης
TV24 17.01.2021 15:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας θα δούμε τη σχέση του Δημήτρη με την Αλίκη να τελειώνει πριν καν προλάβει να ξεκινήσει.

Αυτά θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 81 - Δευτέρα 18/1

Η Αλίκη συνεχίζει να ζει με το φόβο του ανθρώπου που πήγε να τη βιάσει, ο οποίος είναι ακόμη ελεύθερος, αλλά ο Δημήτρης καταφέρνει να την καθησυχάσει. Ο Μάνος στην προσπάθειά του να ζητήσει συγγνώμη και να δείξει πως έχει αλλάξει, προτείνει στον Ντίνο να δουλέψει στη φάρμα. Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Δήμο, σίγουρος ότι κάτι σοβαρό του συμβαίνει και αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια…

Ο Φίλιππος συναντιέται τυχαία με την Λήδα και της ζητά εξηγήσεις. Εκείνη, καταρρακωμένη από την κατάσταση μεταξύ τους, είναι έτοιμη να του αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν. Ο Μάρκος και η Εύα περπατούν στο σοκάκι που ο Μάρκος είχε κάνει επίθεση στην Αλίκη. Εκεί η Εύα έρχεται σε δύσκολη θέση αφού ο Μάρκος προσπαθεί να την αποπλανήσει. Ο Δήμος κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση με έναν παλιό συνεργάτη του… Δείτε εδώ ποιο ρόλο θα κάνει στη σειρά ο Σταύρος Σβήγκος.

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 82 - Τρίτη 19/1

Ο Δήμος θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να βρει τα χρήματα που χρωστάει και αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, αφού φοβάται για τη ζωή της Μυρτώς. Ο Μάρκος πλησιάζει όλο και πιο πολύ την Εύα, που φαίνεται να γοητεύεται απ’ αυτόν, αγνοώντας πως την χρησιμοποιεί για τα σκοτεινά του σχέδια. Με την βοήθειά της καταφέρνει να πλησιάσει την Αλεξάνδρα. Ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τη Νέλλη πως έχει αλλάξει, ενώ ο Ντίνος δέχεται επίθεση από άγνωστο, μέσα στη φάρμα.

Ο Φίλιππος, πληγωμένος από την Λήδα, δεν θέλει να έχει καμιά επαφή μαζί της, ενώ ταυτόχρονα, καταλαβαίνει πως ο άγνωστος χρηματοδότης του, έχει σαν στόχο την καταστροφή της Αλεξάνδρας. Η Αλεξάνδρα υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει έρθει κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τους απομακρύνει. Ο Δήμος πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Μυρτω… Η Αλίκη πάει στο γραφείο της Αλεξάνδρας και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Μάρκο…

Ήλιος (18-22/1)

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 83 - Τετάρτη 20/1

Η ξαφνική επίθεση στον Ντίνο μέσα στη φάρμα, βάζει σε υποψίες τον ίδιο αλλά και την Αλίκη για τις προθέσεις του Μάνου. Ο Δήμος ψάχνει απεγνωσμένα τη Μυρτώ, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αλέκο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι κρατάει τη Μυρτώ και δεν θα την αφήσει αν ο Δήμος δεν του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει…. Ο Φίλιππος οργίζεται όταν μαθαίνει απ’ τον Πέτρο ότι η Λήδα σκέφτεται να φύγει απ’ την πόλη… Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Δήμο να μιλήσει στον Δημήτρη για την απαγωγή της Μυρτώς, αλλά εκείνος φοβάται πως οι απαγωγείς θα κάνουν κακό στο παιδί του…

Η Αλίκη καλεί τον Δημήτρη σε τραπέζι κι η σχέση τους δείχνει να γίνεται όλο και πιο στενή. Ο Μάρκος πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται τις αληθινές του προθέσεις και τον κίνδυνο που διατρέχει η ερωτευμένη Εύα απ’ αυτόν. Μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη που θα φέρει τα πάνω κάτω…

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 84 - Πέμπτη 21/1

Η μετάθεση του Δημήτρη αιφνιδιάζει τους πάντες. Ο Φίλιππος ψάχνει με αγωνία ποιος και γιατί θέλει να καταστρέψει τη μητέρα του. Αυτή τη φορά το δίλλημά του είναι ή η εταιρία ή η ίδια του η μάνα… Όλες οι προσπάθειες του Δήμου για να βρει τα χρήματα πέφτουν στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στο μηδέν και η Μυρτώ στο έλεος εκλιπαρώντας να τη σώσει.

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, παρακαλεί τον Δήμο να του μιλήσει και να τον αφήσει να τον βοηθήσει σε ό,τι του συμβαίνει… Ο Πέτρος απειλεί την Εύα να τερματίσει την σχέση της με τον Μάρκο. Η ευρηματική, όμως, Εύα βρίσκει για μια ακόμα φορά τον τρόπο να ξεγλιστρήσει.

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 85 - Παρασκευή 22/1

Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να φύγει για πάντα από την Καβάλα και ο πικρός αποχαιρετισμός του με την Αλίκη βάζει τελεία στη σχέση τους, πριν καν αυτή αρχίσει. Ο Φίλιππος προσπαθεί να εμποδίσει την Λήδα να φύγει μαζί με τον Πέτρο, ενώ την ίδια στιγμή πιέζεται από τους χρηματοδότες του, να στραφεί εναντίον της Αλεξάνδρας. Προειδοποιεί την μητέρα του πως κάποιος πολύ ισχυρός, έχει βάλει σαν στόχο την καταστροφή της.

Ο Μάρκος, έχοντας κερδίσει την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του, ενώ η Εύα ζει τον έρωτά της μαζί του. Ο Μάνος εξακολουθεί να προσποιείται πως έχει αλλάξει και προσπαθεί να κερδίσει την Νέλλη με ανορθόδοξους τρόπους. Ο Δήμος μη μπορώντας να μαζέψει τα λεφτά που του ζητάνε οι απαγωγείς, για να πάρει πίσω την κόρη του, προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας.

Ήλιος - αποκλειστικό: Ο Φίλιππος εκδικείται την μητέρα του

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη μητέρα του που τον χώρισε από τη Λήδα.

Μια τυχαία κουβέντα της Σοφίας είναι αρκετή για να καταλάβει ο Φίλιππος ότι πίσω από τον χωρισμό του με τη Λήδα βρίσκεται η μητέρα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις τους.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. «Ωστε δεν ήταν εκείνος που ήθελε να με καταστρέψει», μονολογεί και νιώθει μια ανακούφιση με αυτή της την ανακάλυψη. Ο Φίλιππος από την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του. «Δεν έχει καμία δικαιολογία.

Πληγώσαμε ανθρώπους για να είμαστε μαζί κι εκείνη τα γκρέμισε όλα έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», λέει στη Σοφία σε μια συζήτησή τους. Εκείνη όμως του πετάει μια τυχαία κουβέντα που θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πηγαίνει και βρίσκει τη Λήδα. «Η μητέρα μου φταίει που δεν είμαστε μαζί; Εξαιτίας της είμαστε χώρια;», τη ρωτάει.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την αλήθεια και του αποκαλύπτει τις απειλές της Αλεξάνδρας. «Για σένα το έκανα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πού θα έφτανε για να μας χωρίσει», του απολογείται. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί στα δύσκολα, όποιο και να είναι το εμπόδιο», της απαντάει και φεύγει θυμωμένος.

Η μεγάλη σύγκρουση του Φίλιππου με τη μητέρα του στον Ήλιο

Ο Φίλιππος είναι εξαγριωμένος με τη Λήδα. Τον πρόδωσε ενώ είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι πάντα μαζί στις δυσκολίες σε ό,τι κι αν συμβεί στην κοινή τους ζωή. Με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντί της και στη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του. «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει», είναι τα λόγια του.

Ήλιος Φίλιππος

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει και δεν θα ησυχάσει αν δεν το μάθει καθώς κινδυνεύουν τα πάντα. Ο γιος της πάει και τη βρίσκει. Πάνω στο θυμό του της ομολογεί ότι η παγίδα εις βάρος της εταιρίας της είναι δική του. «Αυτό σου αξίζει να πάρεις για ό,τι έκανες προκειμένου να καταστρέψεις για μια ακόμη φορά τη ζωή μου», της λέει.

«Σου μίλησε η Λήδα;», τον ρωτάει οργισμένη. «Αυτή η γυναίκα θα σε καταστρέψει. Σε έχει στρέψει εναντίον όλων». Οι σχέσεις του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Εκείνη είναι έξαλλη με τη Λήδα και δεν θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος - αποκλειστικό: Απάγουν την Μυρτώ!

Ήλιος: Ο βιαστής της Αλίκης τα φτιάχνει με την κόρη της

Share