Άγριες Μέλισσες 18/1: Η Ελένη τα βάζει με τον Τάκη

Πληροφορείται για τον εκβιασμό του στην Ασημίνα και αποφασίζει να λογαριαστούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 18/1: Η Ελένη τα βάζει με τον Τάκη

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών! Οι καυγάδες και οι ανατροπές δεν θα λείψουν σήμερα 18/1 ενώ πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά θα είναι η Ελένη με τις αποφάσεις της.

Το σημερινό, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, επεισόδιο (76) των Άγριων Μελισσών

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του. Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Σοφούλα το σκάει και παντρεύεται τον Βόσκαρη

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Τόλλια τα πάντα για τον Μάνο Βόσκαρη, για το ποιος είναι και τον σκοτεινό χαρακτήρα του. Τρομοκρατείται ο κοινοτάρχης, όπως και η Παγώνα και απαγορεύουν στη Σοφούλα να έχει κάθε επαφή με τον Μάνο Βόσκαρη. Εκεί έρχεται μια μεγάλη ανατροπή…

Η Σοφούλα κάνει μια παράτολμη κίνηση, φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να πει ναι στην πρόταση γάμου του Μάνου Βόσκαρη. Στο Διαφάνι γίνεται μεγάλο σούσουρο με αυτή την ιστορία. Μάταια οι γονείς της προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Σογούλα και ο Μάνος Βόσκαρης θα παντρευτούν στις Άγριες Μέλισσες, Μια κίνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ενώ ο Τάκης ανακοινώνει τη σχέση του με τη Δρόσω.