Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 18/1: Ο Δήμος κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 18/1: Ο Δήμος κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση
TV24 18.01.2021 12:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς ο Δήμος κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση.

Μια από τις ανατροπές της σειράς μάλιστα, είναι η εισβολή ενός νέου προσώπου και συγκεκριμένα του Σταύρου Σβήγκου.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου - Ήλιος Περίληψη Επεισοδίου 81

Η Αλίκη εξακολουθεί να ζει με τον φόβο του παραλίγο βιαστή της που είναι ακόμη ελεύθερος, αλλά ο Δημήτρης καταφέρνει να την καθησυχάσει. Ο Μάνος στην προσπάθειά του να ζητήσει συγγνώμη και να δείξει πως έχει αλλάξει, προτείνει στον Ντίνο να δουλέψει στη φάρμα.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Δήμο, σίγουρος ότι κάτι σοβαρό του συμβαίνει και αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια… Ο Φίλιππος συναντιέται τυχαία με την Λήδα και της ζητά εξηγήσεις. Εκείνη, καταρρακωμένη από την κατάσταση μεταξύ τους, είναι έτοιμη να του αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν.

Ο Μάρκος και η Εύα περπατούν στο σοκάκι που ο Μάρκος είχε κάνει επίθεση στην Αλίκη. Εκεί η Εύα έρχεται σε δύσκολη θέση αφού ο Μάρκος προσπαθεί να την αποπλανήσει. Ο Δήμος κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση με έναν παλιό συνεργάτη του.

Ήλιος - αποκλειστικό: Ο Φίλιππος εκδικείται την μητέρα του

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη μητέρα του που τον χώρισε από τη Λήδα.

Μια τυχαία κουβέντα της Σοφίας είναι αρκετή για να καταλάβει ο Φίλιππος ότι πίσω από τον χωρισμό του με τη Λήδα βρίσκεται η μητέρα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις τους.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. «Ωστε δεν ήταν εκείνος που ήθελε να με καταστρέψει», μονολογεί και νιώθει μια ανακούφιση με αυτή της την ανακάλυψη. Ο Φίλιππος από την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του. «Δεν έχει καμία δικαιολογία.

Πληγώσαμε ανθρώπους για να είμαστε μαζί κι εκείνη τα γκρέμισε όλα έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», λέει στη Σοφία σε μια συζήτησή τους. Εκείνη όμως του πετάει μια τυχαία κουβέντα που θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πηγαίνει και βρίσκει τη Λήδα. «Η μητέρα μου φταίει που δεν είμαστε μαζί; Εξαιτίας της είμαστε χώρια;», τη ρωτάει.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την αλήθεια και του αποκαλύπτει τις απειλές της Αλεξάνδρας. «Για σένα το έκανα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πού θα έφτανε για να μας χωρίσει», του απολογείται. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί στα δύσκολα, όποιο και να είναι το εμπόδιο», της απαντάει και φεύγει θυμωμένος. Δείτε εδώ ποιο ρόλο θα κάνει στη σειρά ο Σταύρος Σβήγκος.

Η μεγάλη σύγκρουση του Φίλιππου με τη μητέρα του στον Ήλιο

Ο Φίλιππος είναι εξαγριωμένος με τη Λήδα. Τον πρόδωσε ενώ είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι πάντα μαζί στις δυσκολίες σε ό,τι κι αν συμβεί στην κοινή τους ζωή. Με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντί της και στη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του. «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει», είναι τα λόγια του.

Ήλιος Φίλιππος

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει και δεν θα ησυχάσει αν δεν το μάθει καθώς κινδυνεύουν τα πάντα. Ο γιος της πάει και τη βρίσκει. Πάνω στο θυμό του της ομολογεί ότι η παγίδα εις βάρος της εταιρίας της είναι δική του. «Αυτό σου αξίζει να πάρεις για ό,τι έκανες προκειμένου να καταστρέψεις για μια ακόμη φορά τη ζωή μου», της λέει.

«Σου μίλησε η Λήδα;», τον ρωτάει οργισμένη. «Αυτή η γυναίκα θα σε καταστρέψει. Σε έχει στρέψει εναντίον όλων». Οι σχέσεις του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Εκείνη είναι έξαλλη με τη Λήδα και δεν θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος - αποκλειστικό: Απάγουν την Μυρτώ!

Ήλιος: Ο βιαστής της Αλίκης τα φτιάχνει με την κόρη της

Share