Masterchef: Οι παίκτες θα έχουν «Golden Pass» - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Όποιος πάρει στην audition τρία “ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Οι παίκτες θα έχουν «Golden Pass» - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου έρχεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου MasterChef και όπως φαίνεται πρόκειται να δούμε πολλές αλλαγές.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο Star και σύμφωνα με τον Σωτήρη Κοντιζά «δεν θα είναι τίποτα το ίδιο»!

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την Φωλιά των Κου Κου έγιναν κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο φετινό MasterChef.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά: “Στις auditions δεν θα είναι ένας ένας, θα είναι τετράδες. Δεν θα έχουμε φέτος ομάδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα. Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Όποιος πάρει στην audition τρία “ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Είναι κάτι σαν “Golden Pass”! Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία ναι από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef”.

Για τις αλλαγές που θα δούμε στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής μίλησε και ο Πάνος Ιωαννίδης και μάλιστα λεπτομερώς!

MasterChef 5: Μόνο δυο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται το παιχνίδι

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του MasterChef - δείτε εδώ πότε είναι. Το Survivor μέχρι στιγμής έχει για μόνο του αντίπαλο στην prime time ζώνη τις Μέλισσες που και πάλι το δυσκολεύουν αφού τα ποσοστά τους πλησιάζουν αρκετά, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει και το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι άλλο. Φέτος θα έχουμε μια τεράστια αλλαγή στο MasterChef, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε δει ξανά.

Το «MasterChef» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών. Οι πινελιές ριάλιτι που μπήκαν σε συνδυασμό με τη χημεία που υπάρχει μεταξύ των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχίας για το κανάλι γι' αυτό και φέτος θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που βγαίνει στον αέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα ξεκινήσει με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται το πολύ μέχρι τέσσερις φορές την εβδομάδα μέσα στη σεζόν ενώ - να σημειωθεί παρακαλώ - ότι τις προηγούμενες σεζόν έφτασε να μεταδίδεται ακόμη και έξι φορές την εβδομάδα μαζί με τα επεισόδια του «Master Class».

Γιατί μειώθηκαν οι μέρες προβολής του MasterChef

Αυτό, όπως μου μετέφερε η πηγή μου θα συμβεί λόγω της περιόδου του κορωνοϊού που διανύουμε. Τα γυρίσματα θα γίνονται τηρώντας όλα τα μέτρα κάτι που φυσικά θα είναι πιο χρονοβόρο. Έτσι για να μην υπάρχει το άγχος στο μοντάζ και η δουλειά να γίνεται σωστά, πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η παραγωγή και το κανάλι δεν θα γλυκαθούν από τα υψηλά νούμερα και η απόφαση αυτή θα γίνει "καπνός". Βλέποντας και κάνοντας είναι το φετινό μότο...