Elif: Η Ελίφ βλέπει την Μελέκ - Την κλειδώνει στο σπίτι η Βιλντάν

Συγκλονιστικό και το σημερινό 20/1 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ βλέπει την Μελέκ - Την κλειδώνει στο σπίτι η Βιλντάν

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 20/1 επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς η Ελίφ θα μάθει πως η μητέρα της ζει όταν την δει στην τηλεόραση. Ωστόσο, όταν θα πάει να το σκάσει, η Βιλντάν θα την κλειδώσει στο σπίτι.

Όσα θα δούμε στην Elif

Τετάρτη 20/1 - Επεισόδιο 760

Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο και ονειρεύεται να πάει αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του αλλά ο Κερέμ δεν θέλει να πάει. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως δεν θέλει να πάει γιατί είναι ακόμα λυπημένος και σκέφτεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα. Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση και ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στο δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δεν λέει τίποτα στη Βιλντάν. Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο.

Elif Ταρίκ

Ενώ, η Ματσιντέ βλέπει στον ύπνο της την Elif και νομίζει πως της στέλνει κάποιο μήνυμα.

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη. Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο και εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει και εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει.

Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο.

Τι θα δούμε την Πέμπτη στην Elif

Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί και του λέει πως η Γιλντίζ θα φτιάξει κάτι πολύ ωραίο για δείπνο.

Ο Σαφάκ ρωτάει την Τουλάι αν τελικά η Ζουλιντέ θα επιστρέψει στο μαγαζί αλλά η Τουλάι του εξηγεί πως δεν θέλει. Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Σαφάκ βλέπει στο δρόμο τη Ζουλιντέ με τον γιο της αλλά εκείνη αλλά κατεύθυνση για να μη συναντηθούν. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της είπε η Λεμάν.

Η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν της πηγαίνει φαγητό αλλά δεν το τρώει. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει και να πάει να βρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ πηγαίνει νωρίς σπίτι του και η Χουμεϊρά χαίρεται. Ο Ταρίκ κρύβει ένα κόσμημα, που έχει αγοράσει για τη Ράνα. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό λέγοντας πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο Κερέμ νοσταλγεί τη Ρεϊχάν ενώ ταυτόχρονα είναι σκεπτικός σχετικά με τις κινήσεις του Ταρίκ. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ βλέπει πως ο γιος της είναι πολύ προβληματισμένος αλλά εκείνος το αποδίδει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Elif εξελίξεις 18/1