Masterchef: Τεράστια αλλαγή στον νέο κύκλο - Έτσι θα μπουν οι παίκτες στο σπίτι

Δυσκολεύει το πράγμα φέτος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Τεράστια αλλαγή στον νέο κύκλο - Έτσι θα μπουν οι παίκτες στο σπίτι

Το Σάββατο είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Masterchef, το οποίο μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις αλλά και αλλαγές καθώς η διαδικασία του να μπουν στο σπίτι οι παίκτες είναι αρκετά διαφορετική.

Οι οντισιόν, ειδικότερα, δεν σκοπεύουν να είναι ατομικές αλλά οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στην αίθουσα ανά τετράδες, τηρώντας πάντα την απαιτούμενη απόσταση.

Οι παίκτες θα μαγειρεύουν ταυτόχρονα, και στο τέλος οι τρεις κριτές θα δοκιμάζουν το κάθε πιατό, ανακοινώνοντας ποιος διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Δεν δίνεται λευκή ποδιά, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση πως το πιάτο τους περνάει στην επόμενη φάση.

Οι 50 καλύτεροι μάγειρες θα προκύψουν από την πρώτη οντισιόν, οι οποίοι θα μονομαχήσουν σε μια σειρά απαιτητικών διαδικασιών και οι καλύτεροι θα μπουν έτσι στο σπίτι του διαγωνισμού.

Επιπλέον, ο κάθε παίκτης θα λειτουργεί ανεξάρτητα, χωρίς στο τέλος να μοιράζεται τη νίκη με τον μέντορά του., καθώς οι κριτές δεν θα αναλάβουν φέτος αυτόν τον ρόλο.

Τέλος, ο coach των παικτών θα είναι ξανά ο Γιάννης Αποστολάκης και εξαιτίας του κλεισίματος των εστιατορίων, ο ίδιος θα βρίσκει τρόπους γευσιγνωσίας και χαλάρωσης των παικτών. Δείτε, παρεμπιπτόντως, και την επίσημη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες!

Masterchef

Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο του Masterchef: - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μάγειρες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί και νικητής.

Εκτός από τρεις αυτούς, τρία νέα πρόσωπα κλειδιά του φετινού MasterChef θα αναλάβουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου, οι τρεις αυτοί άντρες είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Θωμάς και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι ο food stylist κ πρόκειται να δείχνει κάποια πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Ο Νίκος Θωμάς είναι food beverage manager και θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για την αποθήκη.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών και θα υποδέχεται τους νικητές των δοκιμασιών στην έξοδό τους. Εκτός από τα τρία νέα πρόσωπα, το ριάλιτι μαγειρικές ετοιμάζει και άλλες αλλαγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο