Elif 21/1: Ο Ταρίκ αγοράζει κόσμημα για τη Ρανά και το κρύβει στο σπίτι του

Άσχημες καταστάσεις προβλέπονται...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif 21/1: Ο Ταρίκ αγοράζει κόσμημα για τη Ρανά και το κρύβει στο σπίτι του

Καταιγιστικό θα είναι και το σημερινό 21/1 επεισόδιο της σειράς Elif! Ο Ταρίκ πάει να καλοπιάσει την Ρανά ενώ η Ελίφ αρνείται μέχρι και να φάει...

Πέμπτη 21/1 - Επεισόδιο Elif 761

Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί και του λέει πως η Γιλντίζ θα φτιάξει κάτι πολύ ωραίο για δείπνο.

Ο Σαφάκ ρωτάει την Τουλάι αν τελικά η Ζουλιντέ θα επιστρέψει στο μαγαζί αλλά η Τουλάι του εξηγεί πως δεν θέλει. Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Σαφάκ βλέπει στο δρόμο τη Ζουλιντέ με τον γιο της αλλά εκείνη αλλά κατεύθυνση για να μη συναντηθούν. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της είπε η Λεμάν.

Η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν της πηγαίνει φαγητό αλλά δεν το τρώει. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει και να πάει να βρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ πηγαίνει νωρίς σπίτι του και η Χουμεϊρά χαίρεται. Ο Ταρίκ κρύβει ένα κόσμημα, που έχει αγοράσει για τη Ράνα. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό λέγοντας πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο Κερέμ νοσταλγεί τη Ρεϊχάν ενώ ταυτόχρονα είναι σκεπτικός σχετικά με τις κινήσεις του Ταρίκ. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ βλέπει πως ο γιος της είναι πολύ προβληματισμένος αλλά εκείνος το αποδίδει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Elif εξελίξεις 18/1

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Αποκάλυψη σοκ στην Elif: "Θα πω τα πάντα για την Ελίφ"

Η Βιλντάν παρουσιάζει στον Ταρίκ την Ελίφ και του λέει πως δήθεν εκείνη κατάφερε να τη βρει και να την πάρει ξανά μαζί του. Ωστόσο έχει το πάνω χέρι αυτή τη φορά και προσπαθεί να τον κάνει ό,τι θέλει με πρόσχημα τη μικρή, για την οποία έχει αρχίσει να έχει καλά αισθήματα και να προσπαθεί να την προστατεύσει! Ο Ταρίκ όμως έχει άλλα σχέδια και δεν φαίνεται διατεθειμένος να χάσει από μια... υπηρέτρια!

Ετσι κανονίζει όλα τα διαδικαστικά ώστε Βιλντάν και Ελίφ να φύγουν από τη χώρα: «Τα έχετε όλα έτοιμα; Θα στείλετε και τις δύο στη Βουλγαρία», δίνει εντολή σ’ ένα τηλεφώνημα που κάνει και όταν το κλείνει γελάει σατανικά. Από την άλλη, η Βιλντάν πιστεύει πως εκείνος θα τις γυρίσει πίσω στη έπαυλη και ετοιμάζει τις βαλίτσες τους, ωστόσο έχει αμφιβολίες για το πόσο εύκολα δέχτηκε εκείνος τις απαιτήσεις της: «Τόσο πολύ με εμπιστεύεται;», αναρωτιέται.

Η Ελίφ είναι σκεπτική. «Δεν χαίρεσαι που θα γυρίσουμε πίσω στην έπαυλη;», τη ρωτάει η Βιλντάν και η Ελίφ της απαντάει: «Ακουσα κάτι που έλεγε ο κύριος Ταρίκ τις προάλλες που ήρθε! Δεν θα μας πάει στην έπαυλη, αλλά θα μας στείλει στη Βουλγαρία». Τότε η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και επιστρέφουν στην έπαυλη, με τη Ματσιντέ και τη Γιλντίζ να χαίρονται με αυτό.

Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και όταν βρίσκει την ευκαιρία, απειλεί ξανά τη Βιλντάν: «Τι νομίζεις ότι κάνεις; Θα σε τσακίσω», την απειλεί και κάνει να την πιάσει άγρια από το χέρι, αλλά εκείνη τον σταματάει: «Αν τολμήσεις να με αγγίξεις ή να μου μιλήσεις ξανά άσχημα, θα πω όλη την αλήθεια στη Ματσιντέ για την Ελίφ! Ξέρω πολύ καλά γιατί σου είναι πολύτιμη». Ο Ταρίκ δεν έχει να πει κάτι και κάνει πίσω, χωρίς όμως να παραδώσει τα όπλα.

TAGS