Έλα στη θέση μου (22/1): Η Ρενάτα συναντιέται κρυφά με τον Αχιλλέα

Το πρώην ζευγάρι θα έρθει σε μία νέα αναμέτρηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (22/1): Η Ρενάτα συναντιέται κρυφά με τον Αχιλλέα

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό (22/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, καθώς η Ρενάτα σκοπεύει να κανονίσει μία μυστική συνάντηση με τον Αχιλλέα για να μάθει κι άλλες πληροφορίες για τη δολοφονία του Μάνγκου.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 91

Ο Γιάνναρος προχωράει τη συμφωνία του με τον Καγκαλούδη, την ώρα που η Σύλβια και ο Ζούβας απαιτούν μία νέα συμφωνία με τον Θοδωρή, για να μην εγκαταλείψουν το μαγαζί του. Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης αναστατώνει την Κέντρα, τι θα γίνει όμως όταν η Βάνα καταλάβει πως μάλλον για εκείνη χτυπάει η καμπάνα; Η Ρενάτα κανονίζει μία συνάντηση με τον Αχιλλέα, την ώρα που ο Μάρκος κανονίζει να φύγει εκτάκτως στη Σικελία. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν αντί για το αεροδρόμιο ο Μάρκος πάει στο σπίτι της;

Έλα στη θέση μου Αχιλλέας Ρενάτα

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιβεβαίωσε πως το Έλα στη θέση μου πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος.

ALPHA: Μια επιστροφή και μια αποχώρηση από τη σειρά Έλα στη θέση μου

Χαμός θα επικρατήσει στη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη νέα χρονιά, έχουμε μια επιστροφή, αλλά και μια αποχώρηση πρωταγωνιστή.

Μετά την γκεστ εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη, στη σειρά επιστρέφει ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στη σειρά επιστρέφει η Εύη Δαέλη, η οποία κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων της σειράς, υποδυόταν την Ισμήνη, την αδελφή της Ρενάτας και του Φώτη.

ALPHA Έλα στη θέση μου

Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί

Ωστόσο, θα δούμε και μια αποχώρηση. Αυτή του Μάνου Ιωάννου που υποδύεται τον Μίμη, του οποίου ολοκληρώνεται η ιστορία και κατ’ επέκταση ο ρόλος. Να σημειώσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο για το 2021, είδαμε τον Μάρκο να υποφέρει.

Έλα στη θέση μου Μάνος Ιωάννου