Χαιρέτα μου τον πλάτανο (22/1): Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (22/1): Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, καθώς ο Στάθης, πρόκειται να δεχθεί ένα ανώνυμο και μυστηριώδες τηλεφώνημα για να γυρίσει στο χωριό.

Αυτά θα δούμε σήμερα (22/1) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Γιάγκος αντιδράει έντονα στο σχέδιο της Μυρτώς να μοιραστούν τα λεφτά της κληρονομιάς με τον Λουκά και τον Ηλία.

Τελικά, όμως, αποφασίζει να το σκεφτεί, αντίθετα με τον Ηλία, που φέρνει αντιρρήσεις κάνοντας τη Μυρτώ έξαλλη. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να κάνουν τον Κανέλλο να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα και να πάει επιτέλους να της μιλήσει, ενώ η Μάρμω λέει μια ιδέα στον Παρασκευά για να σώσουν το χωριό τους από τους Φωτεινιώτες, που δεν του αρέσει καθόλου.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο 22/1 επεισόδιο

Η Κική με τον παπά προσπαθούν να πείσουν τη Βαρβάρα να σταματήσει τις προετοιμασίες του γάμου, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Ο Χαραλάμπης με την Καλλιόπη παρακολουθούν τον Λουκά που μιλάει με τη Μαργαρίτα, ενώ ο Παρασκευάς πιστεύει ότι η νυφούλα του είναι υπεράνω πάσης υποψίας, αντίθετα με τη Φιλιώ που αρχίζει να την υποπτεύεται και την περνάει από τεστ…

Ο Στάθης δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, που τον προτρέπει να έρθει στον Πλάτανο. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Βαγγέλας! Τι να σχεδιάζει άραγε; Θέλει να βοηθήσει ή να μπλέξει τον γιο του;

Η ΕΡΤ συνεχίζει την προσπάθειά της στη μυθοπλασία και έτσι σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας της σειράς, με τίτλο «Καρτ Ποστάλ».

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/1) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Μαργαρίτα λιποθυμάει μήπως και πείσει ότι είναι έγκυος, αλλά η Φιλιώ δεν μασάει κουτόχορτο και το βάζει σκοπό να αποδείξει ότι λέει ψέματα! Η Τούλα έχει αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Σίμο. Τι γόβα να διαλέξει; Και πόσο κοντό πρέπει να είναι το νυφικό της, ώστε να φρικάρει η μάνα της. Είναι ένα παιχνίδι της Τούλας με τη μάνα της για γερά νεύρα!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο επόμενα επεισόδια

Ο Τζώρτζης και ο Κανέλος κεραυνοβολημένοι από έρωτα… δίνουν μάχη και διεκδικούν τη Χρύσα, ενώ ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα θα φέρει στον Πλάτανο τον Στάθη, ζητώντας να μάθει αλήθειες. Η Βαρβάρα και ο Χαραλάμπης βρίσκουν την πόρτα του δημαρχείου κλειδωμένη από τους Φωτεινιώτες και αποφασίζουν να οργανώσουν το πρώτο μυστικό συμβούλιο του Πλατάνου. Ορθώνουν ανάστημα και προσπαθούν να βρουν τρόπο, να πάρουν πίσω τον έλεγχο του χωριού τους. Θα τα καταφέρουν οι Πλατανιώτες;