Το Καφέ της Χαράς (22/1): Η εμφάνιση του Ιάσονα αναστατώνει τον Περίανδρο

Δεν τον θέλει ούτε η Βάλια στο χωριό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Καφέ της Χαράς (22/1): Η εμφάνιση του Ιάσονα αναστατώνει τον Περίανδρο

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς, επιστρέφει σήμερα με ένα νέο επεισόδιο. Ο Ιάσονας, ο σύντροφος της Χαράς έρχεται στο χωριό και η εμφάνισή του είναι αρκετή για να αναστατώσει τόσο τον Περίανδρο όσο και τη Βάλια.

Τι θα δούμε απόψε στο Καφέ της Χαράς

Ο Περίανδρος αναστατώνεται με την επιστροφή της «πρωτευουσιάνας». Περισσότερο, όμως, αναστατώνεται που συνοδεύεται από τον «άνθρωπο της ζωής της», όπως συστήνει η Χαρά τον Ιάσονα. Το ζευγάρι σκοπεύει να φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην πλαγιά, καθιστώντας το Κολοκοτρωνίτσι hot spot χειμερινού τουρισμού και προσφέροντας δουλειά στους ντόπιους.

Το Καφέ της Χαράς νέο επεισόδιο (22/1)

Ο Περίανδρος, όμως, σε αντίθεση με το υπόλοιπο χωριό που είναι ενθουσιασμένο, είναι πολύ αρνητικός με την ιδέα τους. Η έλευση του ζεύγους δεν αναστατώνει μόνο τον Περίανδρο, αλλά και τη Βάλια, η οποία συμπεριφέρεται επιθετικά απέναντι στον Ιάσονα και αποφεύγει φανερά τη Χαρά.

Αργότερα στη σειρά, πρόκειται να δούμε και τη μεγάλη επιστροφή του Μπίλι!

Χάρης Ρώμας: «Το Καφέ της Χαράς δεν θα συνεχιστεί γιατί...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς. Ενώ, για πρώτη φορά, αποκάλυψε το λόγο που δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2003 και οι τρεις πρώτες σεζόν προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Ωστόσο, πέρσι επέστρεψε δυναμικά για 4η σεζόν.

«Κάναμε συζήτηση με το κανάλι. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό και μας έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτούμε», δήλωσε αρχικά

«Ήταν ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που είχε μείνει ημιτελής, ήταν ευκαιρία να βάλουμε τα νέα παιδιά που μεγαλώσανε αλλά επειδή η κεντρική ιστορία είναι ο Πώποτας και η Χαρά, αυτή η ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορείς να την τραβήξεις από τα μαλλιά», σημείωσε αποκαλύπτοντας το λόγο. Μπορεί αυτή να σταματάει, ωστοσο το Κωνσταντίνου και Ελένης επιστρέφει.