Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ δεν θα αποκαλύψει ακόμα ότι είναι παιδί βιασμού

Όσα αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ δεν θα αποκαλύψει ακόμα ότι είναι παιδί βιασμού

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολουθεί φανατικά τα επεισόδια. Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χάρης Σώζος και ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησαν στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και αποκάλυψαν όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Ο λόγος που δεν του το αποκαλύπτει είναι για να μην πληγώσει ακόμα περισσότερο το παιδί της. Δε θέλει να αισθανθεί ότι έχει γεννηθεί από την απόρριψη τόσο της μητέρας, όσο και του πατέρα. Είναι διαφορετικό να πιστεύει πώς ήρθε στον κόσμο από μία ερωτική σχέση έστω και της μιας νύχτας από το να αντιληφθεί ότι είναι παιδί βιασμού. Ήρθε με ένα βίαιο τρόπο χωρίς να το θέλει καν η μητέρα του. Δείτε ακόμα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Θα του αποκαλύψει όμως κάποια στιγμή το μεγάλο μυστικό.

Σίγουρα. Δεν πρέπει να ταλαιπωρείται άλλο. Βλέπει ότι βασανίζεται από την αβεβαιότητα. Είναι 1000 φορές προτιμότερη η αλήθεια από το να πλέει σε θολά αβέβαια τοπία.

Η Ανέτ ξέρει ότι ο Μελέτης έχει σκοτώσει το Γιάννο;

Όχι. Δε το γνωρίζει. Και δεν ξέρω ποιοι το έχουν μάθει. Όλα είναι υποθέσεις. Ο θεατής το γνωρίζει. Κανένας από τους ήρωες.

άγριες μέλισσες

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι στην πιθανότητα που το μάθει θα ταρακουνηθεί.

Νομίζω ότι η Ανέτ έχει καταλάβει πώς ο Μελέτης ήταν εκτελεστικό όργανο στα χέρια του αδελφού της για να τελειώνει όλες τις βρώμικες δουλειές του. Δε φαντάζεται ότι είναι και εκτελεστής. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει να κάνει με ένα πληγωμένο παιδί. Ο Μελέτης έχει εναποθέσει όλο το θαυμασμό και την αφοσίωση του στο μοναδικό άνθρωπο που τον ανέθρεψε. Είναι πολύ μπλεγμένη η σχέση τους με το Δούκα, γιατί και εκείνος του είχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Μελέτης έχει μεγαλώσει ξέροντας ένα μονοπάτι.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μου ανέφερε πώς του μαθαίνει με τον τρόπο της έναν άλλο δρόμο για τη ζωή. Τον βοηθά να αποκτήσει αυτοεκτίμηση και να παλέψει για όσα πιστεύει.

Βέβαια. Η σχέση που αποκτούν οι δυο τους είναι πάρα πολύ ουσιαστική. Ακουμπά ο ένας στην ψυχή του άλλου, όπως δύο πληγωμένοι άνθρωποι αγγίζουν τις ψυχές τους. Αυτό τους δένει για πάντα. Είναι σα μια βαθιά φιλία, μια σχέση απολυτής τρυφερότητας και εμπιστοσύνης.

Λέγεται και γράφεται ότι ο Βόσκαρης θα αποδειχθεί ότι είναι αδελφός των Σεβαστών. Το γνωρίζει η Ανέτ;

Δεν έχω ιδέα γι’ αυτό. Γράφεται στα περιοδικά. Υπάρχει μια απειροελάχιστη νύξη στο για ποιο λόγο διάλεξε ο πατέρας του πατέρα της Ανέτ του Δούκα και του Μηλτιάδη το Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο. Έκτοτε δεν έχουμε δει τίποτα που να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση.