Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βιάζει και ξεφτιλίζει την Σοφούλα μετά το γάμο

Έχουμε όλα τα βασανιστήρια που θα υποστεί! Αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βιάζει και ξεφτιλίζει την Σοφούλα μετά το γάμο

Η Σοφούλα πίστευε πως στο πλευρό του Μάνου θα ζούσε το όνειρο και μια ευτυχισμένη ζωή! Ομως, μετά τον γάμο τους όλα θα αλλάξουν και σύντομα η νεαρή κοπέλα θα δει το σκληρό, βίαιο και βάναυσο πρόσωπό του! Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει αποκλειστικά όλα το ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Σοφούλα δεν δίστασε να τα τινάξει όλα στον αέρα προκειμένου να ζήσει στο πλευρό του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος της «πούλησε» έρωτα για να την έχει του χεριού του. Η νεαρή κοπέλα διαλύει τον αρραβώνα της με τον Αγγελο και στη συνέχεια ανακοινώνει τους γονείς της ότι είναι ερωτευμένη με τον διοικητή. Κανείς στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτή τη νέα σκανδαλώδη σχέση, ενώ ο Λάμπρος που το μαθαίνει το συζητάει με την Ελένη και προσπαθούν και οι δύο να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του αδίστακτου άντρα. Ομως ο Μάνος βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και ζητάει τη Σοφούλα σε γάμο, με τον Τόλλια και την Παγώνα να δέχονται χωρίς να ξέρουν το ποιόν του.

Το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αγγελος, που βλέπει από τη μια τη γυναίκα που αγαπάει να τον παρατάει για δεύτερη φορά και από την άλλη να μπλέκει με τον χειρότερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει. Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να τη σώσουν από τα χέρια του Βόσκαρη, αλλά μάταια καθώς εκείνη είναι ανένδοτη: «Κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα να ανακατεύεστε στη ζωή μου! Και σας παρακαλώ να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά». Παράλληλα, ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα για όσα ακούγονται για εκείνον, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της κόρης τους να τον παντρευτεί. «Μήπως κάνουμε λάθος που δίνουμε το κορίτσι μας στον Βόσκαρη;», αναρωτιέται ο Τόλλιας, με την Παγώνα να συμμερίζεται μεν τη δυσπιστία του, αλλά από την άλλη να θεωρεί καλή επιλογή έναν άντρα με κύρος!

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης Σοφούλα

Ομως η Ελένη με τον Λάμπρο δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους. Ο δάσκαλος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Βόσκαρη και για τα δεινά που έκανε στην Ελένη όσο ήταν στη φυλακή και ο Τόλλιας σοκάρεται και απαγορεύει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Μάνο: «Αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και βιαστής! Σου απαγορεύω να τον παντρευτείς και μην τολμήσεις να τον πλησιάσεις ποτέ ξανά». Εκείνη αντιδρά και αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι της και να πάει να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της. «Μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να σε ξαναδώ», του λέει και ο Μάνος την καθησυχάζει: «Θα είμαι εγώ εδώ για εσένα, μη φοβάσαι! Αν δεν θέλεις να σε ενοχλήσουν ποτέ ξανά μπορούμε τώρα κιόλας να κανονίσουμε τον γάμο μας». Την ίδια ώρα, ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του διοικητή μαζί με τις άλλες γυναίκες που έζησαν μια κόλαση στα χέρια του.

Ομως, ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη και θα την βάλει φυλακή. Ο Αγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του και η σχέση του με τον Νέστορα κλονίζεται ύστερα από τις αποκαλύψεις αυτές.

Ο γάμος & η πραγματική αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες - Τα βασανιστήρια Βόσκαρη στη Σοφούλα

Ο Βόσκαρης καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη και επιστρέφει στο χωριό και στο σπίτι του ως θριαμβευτής! Η Σοφούλα τον υποδέχεται και του λέει: «Το ήξερα πως ήσουν αθώος», και εκείνος της ζητάει να ορίσουν ημερομηνία για τον γάμο τους. Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να έρθει και η Σοφούλα με τον Μάνο παντρεύονται χωρίς κανένας από την οικογένεια της κοπέλας να δίνει το «παρών»!

Είναι μόνη της, δεν έχει κάποιον δικό της να μοιραστεί τη χαρά της, αλλά παρ’ όλα αυτά νιώθει ευτυχισμένη που παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπάει! Ομως το όνειρο που πιστεύει πως ζει μετατρέπεται σε εφιάλτης και το ίδιο βράδυ του γάμου της θα δει το πραγματικό πρόσωπο του Μάνου! Εκείνος, όπως έκανε με όλες τις γυναίκες, θα τη βιάσει και θα της φερθεί σαν η ζωή της να μην έχει καμία αξία! Ομως αυτή θα είναι μόνο η αρχή για τα άγρια βασανιστήρια που θα υποστεί η κοπέλα, η οποία μαζί με τον βιασμό και τον εξευτελισμό που θα της κάνει ο Βόσκαρης, θα δέχεται και τη σωματική βία καθώς θα τη χτυπάει ανελέητα, αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του στο σώμα και στην ψυχή της!

Η Σοφούλα θα νιώσει ντροπή, ταπείνωση και δεν θα τολμήσει να μιλήσει σε κανέναν για όσα περνάει στα χέρια του, από τις λίγες φορές που θα της επιτρέπει να βγαίνει από το σπίτι. Οι γονείς της αλλά και ο Αγγελος καταλαβαίνουν πως η κοπέλα δεν περνάει καλά, αλλά εκείνη κάθε φορά τους διαβεβαιώνει πως είναι ευτυχισμένη και υποστηρίζει την επιλογή της, ότι παντρεύτηκε τον σωστό άντρα!

Αρραβώνας για Μελέτη - Ζορζέτ

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Ζωρζέτ

Η Ζορζέτ φτάνει στο Διαφάνι και πάει στο σπίτι των Σεβαστών, όπου η Ανέτ την υποδέχεται με μια τεράστια αγκαλιά! Και τα υπόλοιπα μέλη όμως της οικογένειας ενθουσιάζονται που τη γνωρίζουν, ενώ ο Μελέτης χαίρεται που τη βλέπει ξανά: «Ζορζέτ, τι κάνεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Είπα να σας επισκεφθώ, να δω και την Ανέτ που μου έχει λείψει τόσο πολύ από όταν έφυγε από το Παρίσι. Δεν χαίρεσαι που με βλέπεις;» και εκείνος της απαντάει: «Φυσικά και χαίρομαι! Καλωσόρισες». Και μπορεί η άφιξη της Ζορζέτ να γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών αλλά προκαλεί και έντονη ζήλια στην Πηνελόπη. Την ίδια ώρα, ο Δούκας προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου αλλά μπροστά του θα βρεθεί και πάλι ο Θέμελης, ο οποίος και τον αναγκάζει με τον τρόπο του να συνεργαστούν.

Το νέο αυτό θα προκαλέσει τον θυμό και την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη, με τον τελευταίο να επισκέπτεται τον Σωκράτη και να του ζητάει εξηγήσεις για τον λόγο που μπλέκεται ξανά σε δουλειές με τον Δούκα. Τον θυμό όμως του Μελέτη καταφέρνει να κατευνάσει με τον τρόπο της η Ζορζέτ, με την οποία περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα το χωριό αρχίζει να συζητάει τη νέα σχέση του σκληρού των Σεβαστών και η Πηνελόπη δεν κρύβει τη ζήλια της κάθε φορά που τους βλέπει μαζί. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζορζέτ και τη ζητάει σε γάμο! Εκείνη δέχεται και τα νέα του αρραβώνα τους πέφτουν στα κεραυνός στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά και στην Πηνελόπη, η οποία αποφασίζει να αποκαλύψει πως είναι έγκυος!