House of Fame: Ξεκινάει τον Φεβρουάριο - Αυτές θα είναι οι ώρες προβολής του

«Έσκασε» μόλις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξεκινάει τον Φεβρουάριο - Αυτές θα είναι οι ώρες προβολής του

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «House of Fame» σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο με τις ώρες προβολής του να διχάζουν τα στελέχη του σταθμού.

Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 4» έχει κάνει τον απόλυτο πάταγο με αποτέλεσμα να αλλάζει τον αρχικό σχεδιασμό ιθύνοντων του ΣΚΑΙ, οι οποίοι τείνουν στο να να μοιράσουν το Prime Time ανάμεσα στα δύο ριάλιτι.

Το «House of Fame» θα προβληθεί στα μέσα Φεβρουαρίου και πρόκειται να παίζει καθημερινά γύρω στις 18.30. Ωστόσο, το επεισόδιο με την αποχώρηση αλλάζει μέρα και ώρα και θα παίζει κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μάλιστα άγγιξαν τις 6.500, εκ των οποίων μόνο οι 800 θα γίνουν προσωπικές οντισιόν και παράλληλα στη Μουσική Ακαδημία θα φοιτήσουν 18 παίκτες ηλικίας 19-35 χρόνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Τέλος, αν το ριάλιτι πάει καλά στα νούμερα τηλεθέασης, πιθανότατα τον Μάρτιο να μπουν στο παιχνίδι και παραπάνω παίκτες.

House of Fame

Τι είναι το House of Fame που έρχεται τον Φεβρουάριο;

To House of Fame είναι μια νέα, ανανεωμένη version του Fame Story, το trailer του οποίου έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το συγκεκριμένο concept είναι βασισμένο στο μεξικάνικο reality-talent show ‘La Academia’, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι Azteca τον Ιούνιο του 2002 και έκτοτε μετράει 12 σεζόν με μεγάλη επιτυχία.

Για δέκα χρόνια οι τηλεθεατές στο Μεξικό παρακολουθούσαν τους σπουδαστές αυτής της μουσικής ακαδημίας να διαγωνίζονται μεταξύ τους, στη συνέχεια η προβολή του διακόπηκε και επανήλθε ανανεωμένο το 2018. Παράλληλα, τα δικαιώματα του ‘Academia’ έχουν αγοράσει τηλεοπτικά κανάλια σε Αζερμπαϊτζάν, Μαλαισία, Ινδονησία,

Παραγουάη, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, αλλά και οι ΗΠΑ. Πλέον σε αυτή τη λίστα ανήκει και η χώρα μας μέσω του ΣΚΑΪ.