Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ο Ταρίκ φεύγει για Μιλάνο με την Ρανά - Έξαλλη η Χουμεϊρά

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Ο Ταρίκ φεύγει για Μιλάνο με την Ρανά - Έξαλλη η Χουμεϊρά
TV24 25.01.2021 10:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έχουμε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif για αυτή την εβδομάδα. Ο Ταρίκ ετοιμάζει ρομαντικό ταξίδι με την Ρανά και η σύζυγός του, Χουμεϊρά, γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει.

Όσα θα δούμε στην Elif

Δευτέρα 25/1 Ελίφ Επεισόδιο 763

Ο Ταρίκ και η Ράνα παίρνουν πρωινό στο σπίτι της και εκείνος της λέει πως θα ήθελε αυτό να συμβαίνει κάθε πρωί. Η Ράνα χαίρεται με τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί θέλει να πάει μαζί του στο Μιλάνο και αυτό δεν μπορεί να της το υποσχεθεί. Η Ράνα επιμένει πως αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό στη σχέση τους.

Ο Ταρίκ αποφασίζει να κάνει τελικά μαζί της το ταξίδι στο Μιλάνο. Η Ράνα είναι ενθουσιασμένη. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και πρέπει να μιλήσει στον Κερέμ και του λέει πως τελικά θα πάει εκείνος στο Μιλάνο γιατί είναι απαραίτητο να κανονίσει κάποιες δουλειές. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από την απόφαση του και τη βρίσκει παράξενη. Η Παρλά ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μιλάνο και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει τη βαλίτσα του Κερέμ.

Η Παρλά είναι ενθουσιασμένη γιατί δεν μπορούσε να πείσει τον Κερέμ να πάνε ούτε για έναν καφέ και τώρα θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μαζί. Δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τη συζήτηση του Ταρίκ με τον Κερέμ. Η Ελίφ προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Ο Σαφάκ συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ στο δρόμο και τη ρωτάει γιατί δεν επιστρέφει να δουλέψει στο μαγαζί της Τουλάι. Της λέει πως είναι πολύ θυμωμένος επειδή εξαιτίας της μητέρας του έχασε τη δουλειά της. Η Ματσιντέ σκέφτεται το όνειρο που είδε με τη Μελέκ.

Είναι πολύ λυπημένη επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και πιστεύει πως η Μελέκ της στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τις βαλίτσες της Παρλά. Είναι αναγκασμένος να πει στην Παρλά και τη Χουμεϊρά πως δεν θα πάει τελικά στο Μιλάνο και πως στη θέση του θα πάει ο Ταρίκ.

Η Παρλά απογοητεύεται και η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη. Θέλει να μάθει γιατί ο Ταρίκ άλλαξε γνώμη. Τον καλεί αλλά δεν της απαντάει. Ο Κερέμ υπόσχεται στην Παρλά να κάνουν κάποια άλλη στιγμή αυτό το ταξίδι. Η υπόσχεση του ηρεμεί την Παρλά αλλά όχι και τη Χουμεϊρά. Ο Γιουνούς ανακοινώνει στη Μπιρτσέ πως θα ταξιδέψει και αυτή στο Μιλάνο μαζί τους. Η κοπέλα νιώθει υπέροχα και ο Γιουνούς της ζητάει να ετοιμάσει γρήγορα τα πράγματά της για το ταξίδι.

Η Βιλντάν αναγκάζεται να βγει από το σπίτι και η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και το σκάει. Θέλει να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ζουλιντέ θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια και τις πράξεις της Λεμάν. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Λεμάν θα κάνει πάλι δύσκολη τη ζωή στην Τουλάι.

Τρίτη 26/1 Ελίφ Επεισόδιο 764

Η Ελίφ το σκάει από το σπίτι και πιστεύει πως η Βιλντάν δεν μπορεί να τη βρει πια. Θέλει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να βρει τη μητέρα της. Η Ράνα ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μιλάνο με τον Ταρίκ. Θέλει να ελέγχει τον Ταρίκ και να κατακτήσει την καρδιά του. Ο Ταρίκ είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια. Η Ελίφ φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει την ιστορία της στους αστυνομικούς σχετικά με τη μητέρα της, τον Γιουσούφ, το ατύχημα. Η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ.

Στην αρχή υποψιάζεται πως είναι δουλειά του Ταρίκ αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως η Ελίφ οργάνωσε την απόδρασή της. Οι αστυνομικοί θέλουν να βοηθήσουν την Ελίφ αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα για τη Βιλντάν και λέει πως όλο αυτό το διάστημα ζει στο δρόμο. Τα ρούχα της όμως είναι καθαρά και οι αστυνομικοί έχουν τις αμφιβολίες τους για την ιστορία που τους λέει. Η Ελίφ δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας πως διάφοροι άνθρωποι τη βοήθησαν. Η Ελίφ δίνει το όνομα της μητέρας της στους αστυνομικούς και εκείνοι ανακαλύπτουν πως θεωρείται νεκρή. Για αυτούς η μόνη λύση είναι η Ελίφ να πάει σε ορφανοτροφείο.

Η Χουμεϊρά περιμένει με ανυπομονησία τον άντρα της να επιστρέψει σπίτι γιατί θέλει να του μιλήσει. Όταν έρχεται η Χουμεϊρά του ζητάει να πάνε στο γραφείο και ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει γιατί είναι η τελευταία που μαθαίνει ότι άλλαξαν τα σχέδια του και γιατί δεν την παίρνει μαζί του στο ταξίδι. Ο Ταρίκ όμως έχει απαντήσεις για όλες τις απορίες της. Η Χουμεϊρά πιστεύει τον Ταρίκ και τις δικαιολογίες του. Ο Ζαφέρ τηλεφωνεί στον Ταρίκ και του θυμίζει το αυριανό τους ραντεβού.

Ο Ταρίκ του λέει πως δεν μπορεί να έρθει και του ζητάει να συναντηθούν μια άλλη μέρα. Οι αστυνομικοί λένε στην Ελίφ πως η μητέρα της δεν επέζησε από το ατύχημα αλλά εκείνη δεν τους πιστεύει. Η Βιλντάν αναζητά στους δρόμους την Ελίφ. Ξέρει πως αν ο Ταρίκ μάθει πως η Ελίφ το έσκασε θα την κάνει να υποφέρει. Δείτε εδώ αποκλειστικούς διαλόγους.

Elif Ταρίκ

Τετάρτη 27/1 Ελίφ Επεισόδιο 765

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η Ελίφ είναι σίγουρη ότι είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η Ελίφ νοσταλγεί τόσο πολύ τη μητέρα της και για αυτό πιστεύει πως την είδε. Της λένε πως θα την πάνε σε ένα ορφανοτροφείο. Η Ματσιντέ έχει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο της Μελέκ και μιλάει σχετικά στον Μουσταφά. Του λέει πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ.

Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο ορφανοτροφείο και συνεχίζει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και τρέχει να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί δίνουν την περιγραφή της και την αναζητούν. Και η Βιλντάν ψάχνει για την Ελίφ. Είναι τρομοκρατημένη γιατί ξέρει πως αν δεν τη βρει ο Ταρίκ θα την εκδικηθεί. Η Χουμεϊρά πηγαίνει για ψώνια και όταν επιστρέφει η Ματσιντέ της λέει πως ξοδεύει άσκοπα πολλά χρήματα. Μπορεί να μην έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά η Χουμεϊρά δεν έχει όρια όταν ψωνίζει για το μωρό, που περιμένει. Η Χουμεϊρά θέλει να αγοράσει και μια χρυσή πιπίλα αλλά ούτε η Ματσιντέ ούτε και ο Ταρίκ το βρίσκει καλή ιδέα.

Η Ματσιντέ ετοιμάζει ένα γλυκό με τη Γιλντίζ όταν της τηλεφωνεί η Σουρεϊγιά, η κόρη της φίλης της. Η Σουρεϊγιά σκοπεύει να επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου σπούδαζε και θα μείνει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ είναι εκείνη που χρηματοδοτεί τις σπουδές της. Η Γιλντίζ, η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ πιστεύουν πως ο Κερέμ δεν θα χαρεί με το νέο γιατί όταν ήταν παιδιά τσακώνονταν συνέχεια με τη Σουρεϊγιά.

Ο Σαφάκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της γιατί νιώθει άσχημα επειδή την έχασε εξαιτίας της μητέρας του. Η Ελίφ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα που την αναζητά και η αστυνομία για να την πάνε στο ορφανοτροφείο. Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να της μιλήσει για τη δουλειά της και την προσκαλεί για μια βόλτα στην ακρογιαλιά.

Πέμπτη 28/1 Ελίφ Επεισόδιο 766

Ο Σαφάκ λέει στην Ζουλιντέ πως θα νιώθει τύψεις αν δεν επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Σαφάκ είναι γοητευμένος από εκείνη και η Ζουλιντέ νιώθει το ίδιο αλλά κανείς από τους δυο δεν τολμάει να το πει. Ο Σαφάκ για να την πείσει να επιστρέψει στη δουλειά της υπόσχεται να πει στη μητέρα του πως ανάμεσα τους δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί τίποτα και η Ζουλιντέ νιώθει αμήχανα. Λίγο μετά του λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι της και φεύγει λυπημένη.

Ο Βεϊσέλ αργεί να πάει στη δουλειά του και η Τουλάι του ζητάει να ετοιμαστεί γρήγορα. Τον ρωτάει αν πλήρωσε τους προμηθευτές τους και της απαντάει θετικά. Η Ελίφ επιστρέφει στο σπίτι της Βιλντάν προς μεγάλη της ανακούφιση. Η Ελίφ ξέρει πως είχε δύο επιλογές, ή να μείνει με τη Βιλντάν και να έχει μια ευκαιρία να βρει τη μητέρα της ή να τη στείλει η αστυνομία σε ορφανοτροφείο. Έτσι, επέλεξε να μείνει με τη Βιλντάν. Ο Ταρίκ κανονίζει να στείλει στο εξωτερικό τη Βιλντάν και την Ελίφ και τους ζητάει να είναι έτοιμες το πρωί. Η Βιλντάν πιστεύει πως θα επιστρέψουν στην έπαυλη.

Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να την επισκεφθεί κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη. Στη συνέχεια ο Ταρίκ στέλνει μήνυμα στη γυναίκα του και της γράφει πως θα αργήσει να επιστρέψει. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ είναι χαρούμενες γιατί θα έρθει στην έπαυλη η Σουρεϊγιά, μια κοπέλα που έμενε παλιά μαζί τους. Η Ζουλιντέ καλεί για τσάι την Τουλάι και της μιλάει για τη συνάντησή της με τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη γιατί τα λόγια του την πλήγωσαν.

Η Τουλάι της ζητάει να δουλέψει πάλι στο μαγαζί και εκείνη δέχεται. Αφού δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σαφάκ δεν υπάρχει λόγος να μην επιστρέψει στο μαγαζί, δεν έχει να κρύψει τίποτα. Η Λεμάν μαζεύει τα ενοίκια και ο Σαφάκ θυμώνει γιατί είναι δώσει περιθώριο κάποιες μέρες στους ενοικιαστές αλλά τώρα η μητέρα του τους πιέζει να πληρώσουν. Η Λεμάν του λέει πως ό,τι κάνει το κάνει για εκείνον. Την ώρα που η Ρανά ξεκινά να απειλεί τον Ταρίκ.

Elif STAR

Παρασκευή 29/1 Ελίφ Επεισόδιο 767

Ο Κερέμ δεν χαίρεται με τα νέα για την άφιξη της Σουρεϊγιά. Τη θυμάται σαν ένα ενοχλητικό παιδί, που έτρωγε τα πάντα. Ο Ταρίκ και η Ράνα δειπνούν μαζί και περνούν όμορφες στιγμές. Η Ράνα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του. Ο Ταρίκ περνάει ωραία, απολαμβάνει το φαγητό και το ποτό και παραπονιέται για τον γάμο του.

Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα επειδή ο Ταρίκ έχει αργήσει. Ξέρει πως ο άντρας της κάτι κρύβει αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Δεν κοιμάται και τον περιμένει. Ο Ταρίκ επιστρέφει μεθυσμένος. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει γιατί άργησε και του κάνει παρατήρηση επειδή έχει πιει. Την επόμενη μέρα έχει να ταξιδέψει και είναι σε κακά χάλια. Η Χουμεϊρά είναι θυμωμένη και λυπημένη για την κατάσταση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Βιλντάν για το που πρέπει να βρίσκεται νωρίς το πρωί.

Η Βιλντάν παραξενεύεται γιατί το μέρος αυτό είναι μακριά από την έπαυλη. Καταλαβαίνει πως το σχέδιο του είναι να τη διώξει με την Ελίφ μακριά από όλους. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στη δουλειά της και η Τουλάι την καλοδέχεται. Ο Ταρίκ περιμένει τη Βιλντάν και την Ελίφ αλλά εκείνες δεν εμφανίζονται. Τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος ενώ η Βιλντάν αποφασίζει να επιστρέψει στην έπαυλη με την Ελίφ. Η Ματσιντέ τις καλοδέχεται και δίνει στη Βιλντάν πίσω τη δουλειά της.

Η Ελίφ χαίρεται που γύρισε στην έπαυλη επειδή θα δει πάλι τη Ρεϊχάν και απογοητεύεται όταν δεν τη βρίσκει εκεί. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να μιλήσουν και εκείνη της λέει πως δήθεν οι συγγενείς της δεν φρόντιζαν την Ελίφ και έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην έπαυλη. Η Ματσιντέ χαίρεται γιατί θεωρεί την Ελίφ μέλος της οικογένειάς της. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ελίφ αλλά χαίρεται. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος επειδή δεν μπορεί να βρει τη Βιλντάν. Η Ελίφ ρωτάει τον Κερέμ σχετικά με τη Ρεϊχάν και εκείνος νιώθει θλίψη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ελίφ βλέπει την Μελέκ - Την κλειδώνει στο σπίτι η Βιλντάν

Elif 21/1: Ο Ταρίκ αγοράζει κόσμημα για τη Ρανά και το κρύβει στο σπίτι του

Share