Έξαψη (25/1): Η Εβίτα συγκρούεται με όλη την οικογένεια της

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έξαψη (25/1): Η Εβίτα συγκρούεται με όλη την οικογένεια της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Mega Έξαψη αφού η Εβίτα θα λείψει από το σπίτι της και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την οικογένεια.

Αυτά θα συμβούν στη απόψε στην Έξαψη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη, ο Τζώρτζης νιώθει να βάλλεται από παντού.

Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο. Η βραδινή απουσία της Εβίτας την φέρνει σε σύγκρουση με όλη της την οικογένεια.

Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της στον Κωστή.

Η εμφάνιση ενός παλιού κινητού μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς.

Να σημειώσουμε πως μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Έξαψη, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

έξαψη

Έξαψη: Ο Αλέξανδρος στο νοσοκομείο - Τον χτυπούν μέχρι θανάτου

Στην σειρά Έξαψη, ο Αλέξανδρος παραμένει στο Ναύπλιο και σε μια βόλτα του στον όρμο πέφτει σε ενέδρα από αγνώστους. Η Κλαίρη, που έχει επιστρέψει στο Ναύπλιο, τον βρίσκει άσχημα χτυπημένο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Μνήμες και μυστικά από το παρελθόν της ξυπνούν. Την ίδια ώρα η Εβίτα εκφράζει την επιθυμία της να φύγουν με τον Αλέξανδρο και τα παιδιά νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Γιάννος και ο Τίμος, με τη σειρά τους, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τον φόρτο εργασιών στο κτήμα. Αργότερα, ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα του πατρικού της Κλαίρης μέσα στη νύχτα την ξυπνά. Ανοίγει την πόρτα και είναι ο Γιάννος. «Τι κάνεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει σαστισμένη. «Γύρνα πίσω στο Ναύπλιο», την ικετεύει κι επιχειρεί να την πείσει με κάθε τρόπο δίνοντάς της υποσχέσεις. Ο Αλέξανδρος πάλι, απεγνωσμένα ζητεί τη βοήθεια του Τίμου για να βρει την Κλαίρη. «Πρέπει να τη δω. Μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις», τον παρακαλάει. Ξέρει πως η σχέση του με την Εβίτα έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Η Κλαίρη επιστρέφει και σε μια βόλτα της στον όρμο αντικρίζει ένα σοκαριστικό θέαμα. Ο Αλέξανδρος είναι χτυπημένος πολύ άσχημα. Λίγο νωρίτερα κάποιοι του έστησαν ενέδρα και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου εγκαταλείποντάς τον. «Μίλα μου. Είσαι καλά; Ποιος το έκανε;», τον ρωτάει η κοπέλα όλο αγωνία. Καταφέρνει να τον βοηθήσει να σηκωθεί και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή.