Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα 25/1: Η Βούλα σκάει από τη ζήλεια της - Τι της έκανε ο Μηνάς;

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα 25/1: Η Βούλα σκάει από τη ζήλεια της - Τι της έκανε ο Μηνάς;

Στο σημερινό επεισόδιο (25/1) στην Μουρμούρα, η Βούλα πρόκειται να "σκάσει" από την ζήλεια της με μια κίνηση του Μηνά.

Αυτά θα συμβούν απόψε στην Μουρμούρα

Ο Άγγελος θα πάει στο κάστινγκ μιας διαφήμισης και παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Η Βέλη προσπαθεί να τον προσγειώσει, ώσπου έρχεται το σενάριο και μαθαίνει τι θα διαφημίσει.

Ο Μηνάς βοηθάει μια γειτόνισσα και η ζήλεια της Βούλας ξυπνάει…

Η Ξένια ζητάει βοήθεια από τον ψυχολόγο (Κωνσταντίνος Τζούμας), γιατί δεν αντέχει την παρουσία της κυρίας Σοφίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) στο σπίτι. Ο ψυχολόγος όμως ζητάει να μιλήσει με τον Μπάμπη και τη μάνα του. Όταν αυτό γίνεται…

Η Καίτη ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι και αποφασίζει να κάνει στροφή στη καριέρα της, βρίσκει όμως εμπόδιο τον Ηλία η οποίος πριν λίγο καιρό κονταροχτυπήθηκε με τον γυμνασιάρχη!

μουρμούρα εξελίξεις

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα..."

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επί χρόνια συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως «στην αρχή ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά. Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ».

«Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό».