Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Σε τραγική κατάσταση η Εύα - Μαθαίνει πως η Ρωξάνη πέθανε

Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

8 Λέξεις: Σε τραγική κατάσταση η Εύα - Μαθαίνει πως η Ρωξάνη πέθανε
TV24 26.01.2021 09:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Θρήνος θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις με την είδηση πως η Ρωξάνη πέθανε. Η Εύα, η οποία είναι η πρώτη που το μαθαίνει, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

26/01/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

Ο Σίμος βγάζει τον Αιμίλιο από τη δύσκολη θέση και καλύπτει το ξέσπασμα της Ελισάβετ - η οποία θα τα ξαναβρεί με τον Αιμίλιο. Ο Οδυσσέας επιμένει με τη μετακόμιση στην Αθήνα και δρομολογεί την πώληση των πινάκων καθώς και το ξενοίκιασμα του ατελιέ. Ο Άκης κι η Αποστολία επιστρέφουν από Κύπρο κι ο Άκης κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην Ηλιάνα σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο συνεχίζονται, αλλά η Ιφιγένεια δεν δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά την κατάσταση. Ο Αιμίλιος δεν μπορεί να ξεφύγει από το αδιέξοδό του και καταλήγει να τα πίνει σε ένα μπαρ, ενώ ο Σίμος του συμπαραστέκεται. Η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται. Η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα τη Ρωξάνη και τελικά τα νέα από το Λονδίνο δεν είναι ευχάριστα.

8 Λέξεις επεισόδια ΣΚΑΙ

Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει στις 8 Λέξεις και ο Άκης Αρώνης

Οι σχέσεις του Δημήτρη με την Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Από τότε που η Ηλιάνα έμαθε την αλήθεια είναι επιφυλακτική απέναντί του, ενώ ακόμα δεν έχει μιλήσει στον πατέρα της. Ο Δημήτρης όμως δεν δείχνει να φοβάται κανέναν. Συνεχίζει να είναι εναντίον της αδελφής του, ενώ ετοιμάζεται να καταστρέψει και τον πατέρα του, Άκη.

Μόλις ο Δημήτρης ακούει τις προθέσεις του Ακη να εργαστεί η Ηλιάνα στην εταιρεία, γίνεται έξαλλος και χωρίς να χάσει καιρό μαλώνει άσχημα μαζί του: «Δεν πρόκειται να δεχτώ την Ηλιάνα στο εργοστάσιο, να το ξέρεις», του ξεκαθαρίζει. Ο πατέρας του, έξαλλος, του απαντάει με τον γνωστό του τρόπο: «Κουμάντο να κάνεις στα δικά σου εργοστάσια, όταν και αν αποκτήσεις. Αντε και μη μου σπας τα νεύρα πάλι».

Ωστόσο ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω και τον απειλεί: «Αν πατήσει το πόδι της στη δουλειά η Ηλιάνα, εγώ θα παραιτηθώ και θα φύγω», του λέει. «Στο καλό και να μας γράφεις», τον ειρωνεύεται με τη σειρά του ο Ακης και τα πράγματα φτάνουν στα άκρα.

Δείτε ωστόσο μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

Μετά τον καβγά, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και τα νεύρα του τα πληρώνει η Αποστολία, στην οποία μιλάει πολύ χυδαία: «Την έκανες τη δουλίτσα σου εσύ. Φρόντισες να τον βάλεις στο βρακί σου, ηλίθια, λες και δεν ξέρουμε τι είσαι;», της καταλογίζει μεταξύ άλλων, ενώ η Ηλιάνα αποφασίζει να μιλήσει και να τον βάλει στη θέση του: «Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, να βάζουν το συμφέρον τους πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους και πρόσεχε πολύ πώς μιλάς στην Αποστολία, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου, Δημήτρη», του τονίζει.

8 Λέξεις Δημήτρης Ηλιάνα

Ο Δημήτρης, έξαλλος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλάει την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Ακη για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Δημήτρης: «Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα από όσα έγιναν στον Ακη. Δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους», της λέει και η Ηλιάνα τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα μιλήσει.

Η συνάντηση με τον Μάρκο μετά τη παραίτηση του από την εταιρία

Λίγο αργότερα η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και ο Δημήτρης με τον Ακη έρχονται σε οριστική ρήξη, με τον Δημήτρη να παραιτείται από την εταιρεία. Δεν προλαβαίνει όμως να φύγει και αμέσως κάνει μια πολύ περίεργη συνάντηση με τον Μάρκο που, αν μην τι άλλο, εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Μάρκος, αφού καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης σχεδόν μισεί τον πατέρα του, του ζητάει να συνεργαστούν.

8 Λέξεις Δημήτρης Άκης

Αρχικά ο Δημήτρης αρνείται και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς, αλλά λίγο αργότερα το ξανασκέφτεται και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταστρέψει τον Ακη. Ετσι την επομένη κιόλας ο ίδιος ζητάει συνάντηση με τον Μάρκο. . Εκεί ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Ακη και ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Βάζει λοιπόν το σχέδιό του σε εφαρμογή και επιστρέφει στην εταιρεία, όπου για αρχή και για να θολώσει τα νερά, ζητάει συγγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις - αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά για το πρόωρο τέλος στις "8 λέξεις"

Share