Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη 26/1: Η κατάθεση της Κλαίρης ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Αυτά θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Έξαψη 26/1: Η κατάθεση της Κλαίρης ανατρέπει όλα τα δεδομένα
TV24 26.01.2021 09:52
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο "Έξαψη" αφού η κατάθεση της Μαρίνας θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Αυτά θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Έξαψης

Η κατάθεση της Κλαίρης στο Μηνά ανατρέπει τα δεδομένα και αθωώνει τον Αλέξανδρο. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Τζώρτζη για την κατάθεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα. Για να βρει τον ένοχο πίσω από την απόπειρα, δέχεται την πρόταση του Τζώρτζη να αποσπαστεί ως επικεφαλής στη φρουρά του.

Η Μυρσίνη έρχεται σε ρήξη με τον Τζώρτζη και απειλεί την Κλαίρη να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας. Η Βάλια βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμα σχέδιο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κωστή. Ο Τίμος προειδοποιεί τον Αλέξανδρο για τον Γιάννο. Η Εβίτα καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις υποψιάζεται την σοβαρή εμπλοκή του πατέρα της στην υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη. Μόλις αποκαλυφθεί η σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο, η Κλαίρη θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

έξαψη εξελίξεις

Στην σειρά Έξαψη, ο Αλέξανδρος παραμένει στο Ναύπλιο και σε μια βόλτα του στον όρμο πέφτει σε ενέδρα από αγνώστους. Η Κλαίρη, που έχει επιστρέψει στο Ναύπλιο, τον βρίσκει άσχημα χτυπημένο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Μνήμες και μυστικά από το παρελθόν της ξυπνούν. Την ίδια ώρα η Εβίτα εκφράζει την επιθυμία της να φύγουν με τον Αλέξανδρο και τα παιδιά νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Γιάννος και ο Τίμος, με τη σειρά τους, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τον φόρτο εργασιών στο κτήμα. Αργότερα, ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα του πατρικού της Κλαίρης μέσα στη νύχτα την ξυπνά. Ανοίγει την πόρτα και είναι ο Γιάννος. «Τι κάνεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει σαστισμένη. «Γύρνα πίσω στο Ναύπλιο», την ικετεύει κι επιχειρεί να την πείσει με κάθε τρόπο δίνοντάς της υποσχέσεις. Ο Αλέξανδρος πάλι, απεγνωσμένα ζητεί τη βοήθεια του Τίμου για να βρει την Κλαίρη. «Πρέπει να τη δω. Μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις», τον παρακαλάει. Ξέρει πως η σχέση του με την Εβίτα έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Η Κλαίρη επιστρέφει και σε μια βόλτα της στον όρμο αντικρίζει ένα σοκαριστικό θέαμα. Ο Αλέξανδρος είναι χτυπημένος πολύ άσχημα. Λίγο νωρίτερα κάποιοι του έστησαν ενέδρα και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου εγκαταλείποντάς τον. «Μίλα μου. Είσαι καλά; Ποιος το έκανε;», τον ρωτάει η κοπέλα όλο αγωνία. Καταφέρνει να τον βοηθήσει να σηκωθεί και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαψη: Μια σκοτεινή φιγούρα αποσυνδέει το μηχάνημα που κρατάει τη Βίκυ στη ζωή

Έξαψη: Μια αποκάλυψη κάνει τον κόσμο της Εβίτας να καταρρεύσει

Share