Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος είναι έτοιμος να αποκαλύψει το ψέμα του στη Ρενάτα

Οι 26/1 εξελίξεις στην σειρά του ALPHA

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος είναι έτοιμος να αποκαλύψει το ψέμα του στη Ρενάτα
TV24 26.01.2021 10:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικό είναι και το σημερινό 26/1, επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου. Ο Μάρκος θέλει να αποκαλύψει το μεγάλο ψέμα που κρατάει από την Ρενάτα. Θα τα καταφέρει;

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Έλα στη θέση μου

Ο Μάρκος επιστρέφει στη Ρενάτα, έτοιμος να αποκαλύψει το ψέμα του, αλλά δεν την βρίσκει στο σπίτι. Και ενώ η Ρενάτα μαθαίνει τον ρόλο της Κέντρας στην ενοχοποίησή της, η Φαίη διεκδικεί τον Μάρκο με επιμονή.

Έλα στη θέση μου ALPHA

Ο Βλάσης και η Θάλεια προσπαθούν να πείσουν τον Γιάνναρο να κάνει πίσω από τα σχέδιά του, αλλά τελικά αυτό που θέλουν, το καταφέρνει η ίδια η μοίρα. Και ενώ ο Θοδωρής είναι σε πόλεμο νεύρων με αντιπάλους τη Σύλβια και τον Ζούβα, η Λατάνια καταφέρνει να γοητεύσει τον Ατσαλάκη.

Τι θα συμβεί όταν ο Καγκαλούδης απειλήσει τη ζωή του Γιάνναρου; Και πώς θα αντιδράσει η Κέντρα στην προδοσία του Αχιλλέα, λίγο μετά από έναν οριστικό χωρισμό;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε πως η σειρά "Έλα στη θέση μου" δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Βλάση: «Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο, εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».

Η αρχική δομή της σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων». Η γυναίκα που θα ήθελε, ιδανικά, να μείνει ο Βλάσης; «Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα (Ευ.Συριοπούλου), όπως ξεκίνησε».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Όχι. Είναι δύσκολο» απαντά. «Με τα φετινά επεισόδια θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος , τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε ένα δυνατό φινάλε».

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε» υπογράμμισε. Κι αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, να παραμείνει στον Alpha. «Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος πηγαίνει στο σπίτι της Φαίης

Share