MasterChef 5: «Άδειασε» τον Ιωαννίδη ο Κοντιζάς - «Κάνει καλύτερα μακαρόνια από εσένα»

Το ακούσαμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Άδειασε» τον Ιωαννίδη ο Κοντιζάς - «Κάνει καλύτερα μακαρόνια από εσένα»

Μια ακόμη ξεκαρδιστική στιγμή υπήρξε στο MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά να «αδειάζει» τον Πάνο Ιωαννίδη, αναφέροντας πως τα μακαρόνια ενός παίκτη ήταν καλύτερα από τα δικά του, κάνοντας μεγάλη επίδειξη χιούμορ.

Ο Γιώργος ήρθε, για να εκτελέσει μια πολύ δύσκολη συνταγή μπροστά στον μετρ των ζυμαρικών, καθώς παρουσίασε μία αυθεντική ιταλική καρμπονάρα με ζυμαρικά, που θα έφτιαχνε εκείνη τη στιγμή. Η απόδοσή του είχε λάθη, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν ενδιαφέρον.

MasterChef Κοντιζάς

«Από τα δικά σου είναι καλύτερα», είπε ο Κοντιζάς στον Πάνο Ιωαννίδη, μόλις δοκίμασε τη μακαρονάδα, με το δεύτερο να «ξεσπά» σε γέλια για την ατάκα αυτή του συναδέλφου του, δείχνοντας και πάλι το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των κριτών - δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε χθες το MasterChef.

Masterchef 5: Το instagram του πρώτου Golden Pass, Κωνσταντίνου Χασιώτη

Πρεμιέρα είχε στο βράδυ του Σαββάτου 23/1 το MasterChef 5 και με το καλησπέρα σας συγκέντρωσε τρομερά νούμερα!

Οι τρεις πασίγνωστοι κριτές του και καταξιωμένοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν να κρίνουν τους παίκτες - υποψήφιους σεφ, που επιθυμούν να κατακτήσουν μια θέση στο παιχνίδι με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νεαρός Καρδιτσιώτης, Κωνσταντίνος Χασιώτης, που κατάφερε, σύμφωνα με τους νέους όρους του παιχνιδιού, να περάσει από την πρώτη δοκιμασία με πλήρη επιτυχία και να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που χωρίς άγχος θα περιμένει απλώς την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους του master chef 5.

Ο Κωνσταντίνος με το άψογο πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στους τρεις κριτές, κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να αποσπάσει τα 3 "ναι", που του εξασφαλίζουν την θέση του στο ριάλιτι μαγειρικής, χωρίς να χρειαστεί να ξαναδιαγωνιστεί.

Φωτογραφίες από το instagram προφίλ του Κωνσταντίνου Χασιώτη

Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, όπως ο ίδιος είπε στις κάμερες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν ταβέρνα, στην οποία από μικρός δούλευε και ο ίδιος, οπότε και αποφάσισε επαγελματικά να ασχοληθεί με τον χώρο της μαγειρικής.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 Masterchef  Χασιώτης

Masterchef 5 star Χασιώτης

Masterchef 5 Κωνσταντίνος Χασιώτης