MasterChef 5: Συγκλόνισε με την ιστορία της η Αννούς - «Ο πατέρας μου πέθανε στον πόλεμο»

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Συγκλόνισε με την ιστορία της η Αννούς -  «Ο πατέρας μου πέθανε στον πόλεμο»

Συγκλόνισε μία παίκτρια, που παρουσιάστηκε στο MasterChef, με την ίδια να «σπαράζει» καρδιές για την προσωπική της ιστορία, σύμφωνα με την οποία έχασε τον πατέρα της στον πόλεμο, τονίζοντας πως είναι ένας εθνικός ήρωας.

Η Αννούς θέλησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη σούπα, που μαγείρεψε, αλλά πολύ περισσότερο τους συγκίνησε για τον μπαμπά, ο οποίος χάθηκε άδικα στον πόλεμο της Τσετσενίας, ενώ μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, καθώς και την προστασία που πάντα είχε από τον αδελφό της.

MasterChef Αννούς

Η ίδια επεσήμανε, ότι επειδή ήταν η μικρότερη, δεν έμαθε εξαρχής το τι είχε συμβεί στον πατέρα της, αλλά με τα χρόνια θα έβλεπε την αλήθεια να αποκαλύπτεται μπροστά της. Αναφορικά με το μαγειρικό κομμάτι, πήρε δύο «ναι» από τους κριτές και περνά στην επόμενη φάση - δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες το Masterchef.

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Την Κυριακή, ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή του Έλα Χαμογέλα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού κύκλου σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία, ενώ έδωσε συμβουλή στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν παρακολούθησε την πρεμιέρα, είπε: «Tο είδα γιατί έπρεπε να το δω. Το MasterChef το βλέπω χρόνια. Η παραγωγή μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο. Είναι φανταστική».

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5

Ενώ συμπλήρωσε ο μάγειρας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι. Οι κριτές είναι πάντα φρέσκοι και ανανεωμένοι. Προσπαθούν να μη σε αγχώσουν αλλά τελικά σε αγχώνουν. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Όλο αυτό που αλλάζει με τα 3 ναι είναι καλό».

«Έχει να κάνει με όλα. Mε τον χαρακτήρα του κάθε μάγειρα και το ότι ο καθένας έχει μια δική του ιστορία που καλά κάνει και τη βγάζει προς τα έξω. Η μαγειρική είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βλέπουν οι κριτές. Η γεύση. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους οι διαγωνιζόμενοι».