MasterChef 5: Συγκλόνισε η παίκτρια που έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Η περιπέτεια που έζησε με τον επικίνδυνο ιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Συγκλόνισε η παίκτρια που έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την παίκτρια η οποία πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για τα συμπτώματά της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει.

Η ίδια μένει στην Αγγλία και όπως είπε βίωσε το lockdown στο πετσί της μιας και αναγκάστηκε να περιοριστεί στο σπίτι της λόγω του ιού.

MasterChef Κορωνοϊός

«Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το lockdown και αρρώστησα με κορωνοϊό. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα. Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Με κούρασε σωματικά και πνευματικά από την άποψη ότι πρέπει να απομονωθείς», είπε η ίδια, ενώ στο σημερινό επεισόδιο δόθηκε ακόμα ένα Golden Pass.

MasterChef 5: Συγκλόνισε με την ιστορία της η Αννούς - «Ο πατέρας μου πέθανε στον πόλεμο»

Συγκλόνισε μία παίκτρια, που παρουσιάστηκε στο MasterChef, με την ίδια να «σπαράζει» καρδιές για την προσωπική της ιστορία, σύμφωνα με την οποία έχασε τον πατέρα της στον πόλεμο, τονίζοντας πως είναι ένας εθνικός ήρωας.

Η Αννούς θέλησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη σούπα, που μαγείρεψε, αλλά πολύ περισσότερο τους συγκίνησε για τον μπαμπά, ο οποίος χάθηκε άδικα στον πόλεμο της Τσετσενίας, ενώ μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, καθώς και την προστασία που πάντα είχε από τον αδελφό της.

MasterChef Αννούς

Η ίδια επεσήμανε, ότι επειδή ήταν η μικρότερη, δεν έμαθε εξαρχής το τι είχε συμβεί στον πατέρα της, αλλά με τα χρόνια θα έβλεπε την αλήθεια να αποκαλύπτεται μπροστά της. Αναφορικά με το μαγειρικό κομμάτι, πήρε δύο «ναι» από τους κριτές και περνά στην επόμενη φάση - δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες το Masterchef.