MasterChef trailer 27/1: Κοντιζάς σε διαγωνιζόμενο - "Τι κάνεις πάλι εσύ εδώ;"

Είχε συμμετάσχει και πέρυσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef trailer 27/1: Κοντιζάς σε διαγωνιζόμενο -

Ακόμα βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του MasterChef κι όσο περνάνε οι μέρες, από τα νούμερα τηλεθέασης που ανεβαίνουν, φαίνεται πως το ριάλιτι μαγειρικής αρχίζει να κατακτά μια θέση στην καρδιά του κοινού.

Το MasterChef, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, θα παίζει τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη) απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες και το Survivor.

Στο σημερινό 27/1 επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ακόμα κάποιους διαγωνιζόμενους που θα προσπαθούν με τις μαγειρικές τους ικανότητες να καταπλήξουν τους τρεις κριτές. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι κι ένα γνώριμο πρόσωπο το οποίο διαγωνίσθηκε και στο περσινό MasterChef αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά...

Δείτε το σημερινό 27/1 trailer του MasterChef

Το τέταρτο Golden Pass του MasterChef

Οι κριτές είναι εξαιρετικά αυστηροί φέτος και όχι άδικα αφού τα τρία ναι δίνουν άμεσα ένα εισιτήριο για το σπίτι. Έτσι λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο, ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε να πάρει το τέταρτο Golden Pass και μάλιστα το αφιέρωσε στην πρώην του.

Ο διαγωνιζόμενος είχε πει πως η πρώην του δεν τον άφηνε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και έτσι το βράδυ που χωρίσανε, δήλωσε αμέσως.

MasterChef Golden Pass

Έτσι όταν πήρε τα τρία ναι συγκινήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε αργότερα παραδέχθηκε πως το αφιερώνει στους φίλους του αλλά και στην πρώην του που δεν πίστεψε σε εκείνον.