Αγγελική (27/1): Η Δανάη «κλέβει» ναρκωτικά από τον Νικόλα

Όσα θα δούμε στη σειρά του Alpha

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική (27/1): Η Δανάη «κλέβει» ναρκωτικά από τον Νικόλα

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Αγγελική» στον Alpha αφού στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την Δανάη να κλέβει ναρκωτικά από τον Νικόλα.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αγγελική»

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 73

Ο Παύλος στην προσπάθεια του να αποδείξει πως η Τζένη τον ξεγέλασε, φυτεύει στον Στέφανο την υποψία ότι τον απατάει με τον Σταυριανό. Η Τζένη και ο Στέφανος κλείνουν την συμφωνία με τον Σταυριανό. Η Αθηνά ορίζει και πάλι διευθυντή τον Στέφανο, ενώ προτείνει στον Παύλο μια θέση στην επιχείρηση που τον εξοργίζει. Η Δανάη βλέπει τον Νικόλα να αγοράζει ναρκωτικά από το Γιάννη και λίγο αργότερα τρυπώνει κρυφά στο δωμάτιο του και κλέβει μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο Στέφανος παραδέχεται στην Αγγελική ότι είχε ακούσει τον καυγά της με τον Μιχάλη και την ρωτάει αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Αποστόλης παροτρύνει το Μιχάλη να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα. Η Αθηνά μαθαίνει για τη δολοφονία του Μακρή και υποπτεύεται τον Δημήτρη. Στη σειρά θα εισβάλλει και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

αγγελικλή

Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα της σειράς «Αγγελική»

Στον σταθμό του Alpha έρχονται αλλαγές που αφορούν τις βραδινές κυρίως εκπομπές. Αλλάζει λοιπόν η ώρα προβολής τους και μεταφέρονται αρκετές από αυτές μια ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε το κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη, από τις 25 Ιανουαρίου η δραματική σειρά “Αγγελική” θα προβάλλεται στις 22.00 και όχι στις 23.00 όπως είχε μεταφερθεί μετά από τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, οι ημέρες προβολής θα παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Από την ίδια εβδομάδα αλλαγές θα γίνουν στη late night ζώνη του καναλιού με τις ενημερωτικές εκπομπές να αλλάζουν μέρες και ώρες προβολής.

Η εκπομπή “Τάκης Χατζής Direct” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στη 01.00 αντί για τις 12.00, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ με το Tik Talk “μετακομίζει” από τη Δευτέρα στην Πέμπτη και θα προβάλλεται σχεδόν μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 00.50. Δείτε ωστόσο τα νούμερα του σταθμού.