Ήλιος 27/1: Ο Δημήτρης στήνει παγίδα στον δολοφόνο του Γιάννη

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 27/1: Ο Δημήτρης στήνει παγίδα στον δολοφόνο του Γιάννη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου καθώς ο Δημήτρης στήνει παγίδα στον επίδοξο δολοφόνο του Γιάννη.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 88 –

Ο Δημήτρης βεβαιώνεται πια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την εμμονή του Στέλιου για τον Γιάννη. Ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει την Εύα ότι ο Μάρκος είναι επικίνδυνος, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλίκης. Ο Δήμος, απελπισμένος, αποφασίζει με την παρότρυνση της Λήδας να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Ο Φίλιππος ομολογεί στην Αλεξάνδρα τη δική του παγίδα εις βάρος της εταιρείας της κι οι σχέσεις τους διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Κι ενώ η Αλίκη προσπαθεί να νικήσει τους φόβους της μετά την επίθεση που βίωσε, η σκιά του βιαστή της δεν φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει παρά την όμορφη νύχτα που έζησε με τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης, με τη βοήθεια της Λήδας, στήνει παγίδα προκειμένου να συλλάβει τον επίδοξο δολοφόνο του Γιάννη. Έρχεται αντιμέτωπος μαζί του, με απρόβλεπτες, όμως, συνέπειες.

Ήλιος 27/1

Δείτε εδώ στο μεταξύ τι θα γίνει και στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου!

Ήλιος - αποκλειστικό: Ο Φίλιππος εκδικείται την μητέρα του

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη μητέρα του που τον χώρισε από τη Λήδα.

Μια τυχαία κουβέντα της Σοφίας είναι αρκετή για να καταλάβει ο Φίλιππος ότι πίσω από τον χωρισμό του με τη Λήδα βρίσκεται η μητέρα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις τους.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. «Ωστε δεν ήταν εκείνος που ήθελε να με καταστρέψει», μονολογεί και νιώθει μια ανακούφιση με αυτή της την ανακάλυψη. Ο Φίλιππος από την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του. «Δεν έχει καμία δικαιολογία.

Πληγώσαμε ανθρώπους για να είμαστε μαζί κι εκείνη τα γκρέμισε όλα έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», λέει στη Σοφία σε μια συζήτησή τους. Εκείνη όμως του πετάει μια τυχαία κουβέντα που θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πηγαίνει και βρίσκει τη Λήδα. «Η μητέρα μου φταίει που δεν είμαστε μαζί; Εξαιτίας της είμαστε χώρια;», τη ρωτάει.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την αλήθεια και του αποκαλύπτει τις απειλές της Αλεξάνδρας. «Για σένα το έκανα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πού θα έφτανε για να μας χωρίσει», του απολογείται. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί στα δύσκολα, όποιο και να είναι το εμπόδιο», της απαντάει και φεύγει θυμωμένος.

Η μεγάλη σύγκρουση του Φίλιππου με τη μητέρα του στον Ήλιο:

Ο Φίλιππος είναι εξαγριωμένος με τη Λήδα. Τον πρόδωσε ενώ είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι πάντα μαζί στις δυσκολίες σε ό,τι κι αν συμβεί στην κοινή τους ζωή. Με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντί της και στη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του. «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει», είναι τα λόγια του.

Ήλιος Φίλιππος

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει και δεν θα ησυχάσει αν δεν το μάθει καθώς κινδυνεύουν τα πάντα. Ο γιος της πάει και τη βρίσκει. Πάνω στο θυμό του της ομολογεί ότι η παγίδα εις βάρος της εταιρίας της είναι δική του. «Αυτό σου αξίζει να πάρεις για ό,τι έκανες προκειμένου να καταστρέψεις για μια ακόμη φορά τη ζωή μου», της λέει.

«Σου μίλησε η Λήδα;», τον ρωτάει οργισμένη. «Αυτή η γυναίκα θα σε καταστρέψει. Σε έχει στρέψει εναντίον όλων». Οι σχέσεις του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Εκείνη είναι έξαλλη με τη Λήδα και δεν θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ