Έξαψη 27/1: Εκτός εαυτού ο Γιάννος, κακοποιεί τη Κλαίρη

Όλες οι εξελίξεις του επεισοδίου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έξαψη 27/1: Εκτός εαυτού ο Γιάννος, κακοποιεί τη Κλαίρη

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Έξαψη» αφού στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιάννος εκτός εαυτού θα κακοποιήσει τη Κλαίρη η οποία θα φύγει από το κτήμα.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στην «'Έξαψη»

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 12

O Γιάννος εκτός εαυτού κακοποιεί την Κλαίρη και η Κλαίρη φεύγει από το Κτήμα. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση χωρίς να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα στον Τζώρτζη. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από την Αγροικία και το Ναύπλιο, καθώς θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία του.

Ένα αντικείμενο που ξέχασε η Εβίτα στην Αγροικία θα γίνει αφορμή για να επιδιώξει ο Κωστής να την συναντήσει. Τα στοιχεία και οι ενδείξεις, που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρτζη ολοένα και αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος αναζητά την Κλαίρη αλλά δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Να θυμίσουμε πως ηθοποιός της σειράς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

νούσιας

Στην σειρά Έξαψη, ο Αλέξανδρος παραμένει στο Ναύπλιο και σε μια βόλτα του στον όρμο πέφτει σε ενέδρα από αγνώστους. Η Κλαίρη, που έχει επιστρέψει στο Ναύπλιο, τον βρίσκει άσχημα χτυπημένο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Μνήμες και μυστικά από το παρελθόν της ξυπνούν. Την ίδια ώρα η Εβίτα εκφράζει την επιθυμία της να φύγουν με τον Αλέξανδρο και τα παιδιά νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Γιάννος και ο Τίμος, με τη σειρά τους, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τον φόρτο εργασιών στο κτήμα. Αργότερα, ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα του πατρικού της Κλαίρης μέσα στη νύχτα την ξυπνά. Ανοίγει την πόρτα και είναι ο Γιάννος. «Τι κάνεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει σαστισμένη. «Γύρνα πίσω στο Ναύπλιο», την ικετεύει κι επιχειρεί να την πείσει με κάθε τρόπο δίνοντάς της υποσχέσεις. Ο Αλέξανδρος πάλι, απεγνωσμένα ζητεί τη βοήθεια του Τίμου για να βρει την Κλαίρη. «Πρέπει να τη δω. Μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις», τον παρακαλάει. Ξέρει πως η σχέση του με την Εβίτα έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Η Κλαίρη επιστρέφει και σε μια βόλτα της στον όρμο αντικρίζει ένα σοκαριστικό θέαμα. Ο Αλέξανδρος είναι χτυπημένος πολύ άσχημα. Λίγο νωρίτερα κάποιοι του έστησαν ενέδρα και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου εγκαταλείποντάς τον. «Μίλα μου. Είσαι καλά; Ποιος το έκανε;», τον ρωτάει η κοπέλα όλο αγωνία. Καταφέρνει να τον βοηθήσει να σηκωθεί και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή.