MasterChef 5: Συγκίνησε η νεαρή Βιβή - «Ανακοίνωσα στους γονείς μου πως είμαι γκέι»

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Συγκίνησε η νεαρή Βιβή - «Ανακοίνωσα στους γονείς μου πως είμαι γκέι»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την οντισιόν της νεαρής Βιβής η οποία αποκάλυψε πως έχει βιώσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή της καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε στους γονείς της πως είναι γκέι.

Η διαγωνιζόμενη ξεκαθάρισε πως η απόφασή της αυτή δεν ήταν εύκολη, ενώ 0οι γονείς της δεν το αντιμετώπισαν με ψυχραιμία. Μάλιστα, αποφάσισαν να μετακομίσουν και να την αλλάξουν σχολείο, καθώς θεωρούσαν πως οι φίλοι της αποτελούσαν κακή επιρροή.

MasterChef Βιβή γκέι

Λίγο αργότερα οι γονείς της χώρισαν, ωστόσο η Βιβή βρήκε τον δρόμο της στη μαγειρική και δήλωσε έτοιμη να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ενώ νωρίτερα είδαμε και έναν παίκτη ο οποίος δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι και πέρυσι.

MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: «Ο Κοντιζάς μου είχε τάξει πως θα βγάλει το τρίτο παιδί Λεωνίδα»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά τον Σωτήρη Κοντιζά, σχολιάζοντας πως όταν έκανε τρίτο παιδί, του είχε τάξει πως θα το έβγαζε Λεωνίδα αλλά δεν το έκανε.

Η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε με την ιστορία της για το πρόβλημα υγείας της - δείτε την εδώ - έκανε πλάκα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο κριτής της απάντησε πως αν θέλει να την περάσει στο σπίτι θα πρέπει να βγάλει την κόρη της Λεωνίδα.

MasterChef Κουτσόπουλος Κοντιζάς

Η νεαρή παίκτρια αρνήθηκε αλλά του είπε πως αν κάνει τρίτο παιδί, θα το σκεφτεί. Ο σεφ γέλασε και της αποκάλυψε πως και ο Κοντιζάς του είχε πει πως θα έβγαζε το παιδί του Λεωνίδα.

MasterChef 5: Μπήκε στο παιχνίδι ο κολλητός του Σταυρή Γεωργίου

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία ακούστηκε με το ξεκίνημα στο επεισόδιο του MasterChef για την Τετάρτη (27/1), με ένα διαγωνιζόμενο να εμφανίζεται και να αποκαλύπτει, ότι είναι κολλητός του Σταυρή Γεωργίου, αν και στην αρχή το έκρυψε.

Ο παίκτης αυτός άρχισε να μιλά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο σεφ τον ρώτησε, αν παρακολουθούσε το ριάλιτι. Ο παίκτης απάντησε πως ήταν φαν και, μάλιστα, υποστήριζε φανατικά τον Κύπριο που βρέθηκε στον τελικό του MasterChef 4, γνωρίζοντάς τον από μωρά.

MasterChef  Σταυρής

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι δεν ήθελε να μιλήσει εξαρχής για την φιλία τους, ώστε να μην πιστέψει ο κόσμος, ότι τον έστειλε ο ίδιος ο Σταυρής - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε χθες το MasterChef.