Αγγελική (28/1): Η Αγγελική δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα όσο ο Μάκης παρακολουθείται εν αγνοία του

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική (28/1): Η Αγγελική δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα όσο ο Μάκης παρακολουθείται εν αγνοία του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο στην σειρά Αγγελική αφού η πρωταγωνίστρια θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα ταράξει τα νερά.

Όσα θα γίνουν στη σειρά Αγγελική

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 74

Η Αγγελική βοηθάει τη Δανάη να ετοιμαστεί για ένα πάρτι, ενώ η Αθηνά καλεί τον Δημήτρη να της πει την αλήθεια για τη δολοφονία του Μακρή. Ο Νικόλας συνεχίζει την παράνομη δράση του, όταν ο Στέφανος του λέει ότι τον θέλει πίσω στην επιχείρηση. Ο Παύλος μετά το φιάσκο με τον Σταυριανό βρίσκεται με τον Δημήτρη, ο οποίος του λέει ότι ο Μιχάλης πρέπει να φύγει από τη μέση, χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται την Ιωάννα που τους ακούει.

Η Αγγελική δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μάκη που της ζητάει να συναντηθούν. Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Μιχάλη και τον Αποστόλη για όσα άκουσε. Ο Μάκης ξεκινάει να συναντήσει την Αγγελική χωρίς να καταλάβει ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Στη σειρά θα εισβάλλει και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

σειρά αγγελική

Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα της σειράς «Αγγελική»

Στον σταθμό του Alpha έρχονται αλλαγές που αφορούν τις βραδινές κυρίως εκπομπές. Αλλάζει λοιπόν η ώρα προβολής τους και μεταφέρονται αρκετές από αυτές μια ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε το κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη, από τις 25 Ιανουαρίου η δραματική σειρά “Αγγελική” θα προβάλλεται στις 22.00 και όχι στις 23.00 όπως είχε μεταφερθεί μετά από τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, οι ημέρες προβολής θα παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Από την ίδια εβδομάδα αλλαγές θα γίνουν στη late night ζώνη του καναλιού με τις ενημερωτικές εκπομπές να αλλάζουν μέρες και ώρες προβολής.

Η εκπομπή “Τάκης Χατζής Direct” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στη 01.00 αντί για τις 12.00, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ με το Tik Talk “μετακομίζει” από τη Δευτέρα στην Πέμπτη και θα προβάλλεται σχεδόν μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 00.50. Δείτε ωστόσο τα νούμερα του σταθμού.