8 λέξεις: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς - Στο «άγνωστo» οι πρωταγωνιστές

Τι συμβαίνει με το Survivor και τα νέα μέτρα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
8 λέξεις: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς - Στο «άγνωστo» οι πρωταγωνιστές

Ένα μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη σειρά του ΣΚΑΙ 8 Λέξεις αφού τα γυρίσματα εδώ και ενάμιση μήνα έχουν σταματήσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σειρά έχει μειωθεί και σε χρόνο αφού στις 10:00 ακριβώς ξεκινάει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην εκπομπή Happy Day για το γεγονός αυτό.

Απ’ όσο γνωρίζω ναι. Εδώ και ενάμισι μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του Survivor. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα. Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν”, ανέφερε ο Στέφανος Μιχαήλ.

“Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα”, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

“Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύσουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς”, ανέφερε ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Δείτε ωστόσο μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις 8 Λέξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο στις 8 Λέξεις αφού Νόνα και Οδυσσέας επιτίθονται άγρια στην Έρση για τον εγωιστικό χαρακτήρα της.

28/01/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 158

Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια και της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της. Στο μεταξύ, ο Άκης απαιτεί πλήρη ενημέρωση και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια τον τρόπο που ο ίδιος λύνει τα προβλήματά του, προκαλώντας την αμηχανία της. Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση πως με τον τρόπο της δεν τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο ίδιος.

Την ίδια επίθεση κι ακόμα χειρότερη, κάνει στην Έρση και η Νόνα, που την κατηγορεί ότι φέρεται εγωιστικά. Ο Άκης αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνεργασίας της Σμαράγδας με τον Αντώνη, ενώ η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος βρίσκονται στο Λονδίνο και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα. Ο Οδυσσέας κάνει μια ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση εξηγώντας της ποιες είναι οι 8 λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή.