Σχεδόν Ενήλικες 28/1: Δύο άντρες απαγάγουν την Νικόλ

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σχεδόν Ενήλικες 28/1: Δύο άντρες απαγάγουν την Νικόλ

Απόψε στο Mega θα δούμε την σειρά Σχεδόν Ενήλικες και οι εξελίξεις τρέχουν αφού δύο άντρες σήμερα θα απαγάγουν την Νικόλ.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σχεδόν Ενήλικες

Η πραγματική πραγματικότητα, συχνά ξεπερνά τη φαντασία. Έτσι, δύο άντρες απαγάγουν την Νικόλ. Ο Αποστόλης παλεύει μάταια με τους μπράβους για να τη σώσει, παρόλο που θα την αφήσουν ελεύθερη σε μερικές ώρες. Την επόμενη μέρα, ο Αποστόλης καλείται να αιτιολογήσει τα σημάδια στο πρόσωπό του, τόσο στην γυναίκα του όσο και στο καινούριο του αφεντικό, που όμως δεν πιστεύουν λέξη.

Την ίδια ώρα, ο Θωμάς στο γραφείο του δέχεται μία γλυκιά πρόταση από την Έλενα, αλλά και μια αναπάντεχη επίσκεψη από τους δύο μπράβους. Ο Αλέξης γνωρίζεται καλύτερα με την Μεταξία, που σύντομα θα βρεθούν να μοιράζονται περισσότερα από το σποτ στο οποίο παίζουν μουσική. Η Νικόλ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, αγνοώντας πως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται απέναντί τους. Δείτε ωστόσο το σενάριο της σειράς Σχεδόν Ενήλικες.

σχεδόν ενήλικες

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις της σεναριογράφου Μυρτώς Κοντοβά

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega Σχεδόν Ενήλικες, Μυρτώ Κοντόβα, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μυρτώ Κοντοβά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη περίοδο της ζωής της που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους.

«Είχα αγωνία για τους “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα το λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.

Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.