MasterChef 5 trailer 1/2: Φωτιές και κλάματα στην κουζίνα

Θα πέσουν τα "όχι" βροχή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 trailer 1/2: Φωτιές και κλάματα στην κουζίνα

Το MasterChef 5 μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την δύναμή του αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι περισσότερο από συμπαθητικά αλλά το νέο επεισόδιο που έρχεται την Δευτέρα 1/2 ενδέχεται να είναι συγκλονιστικό!

Το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει φωτιές στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, κλάματα - εννοείται πως δεν θα έλειπαν - και πολύ λίγα ακόμη golden pass!

Το trailer του MasterChef 5 για την Δευτέρα 1/2

Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης του MasterChef 5

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 5 στον αέρα του STAR στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αν και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που ανέμενε η παραγωγή!

Ωστόσο, επειδή η πρώτη φάση τελειώνει σιγά σιγά και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν πάρει δυο μόνο ναι θα περάσουν στην δοκιμασία του bootcamp το κανάλι αποφάσισε να "εθίσει" περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό στην μαγειρική και αυξάνει τις ημέρες προβολής του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ανακοίνωσε η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Παρασκευής το ριάλιτι μαγειρικής από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Την Πέμπτη στις 21:00 στο STAR θα προβάλλεται η νέα του σειρά "Έρωτας με διαφορά" που έκανε, μάλιστα, την πρεμιέρα της εχθές το βράδυ και χτύπησε απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης.