Ήλιος (1/2): Ο Μάρκος τρομοκρατεί ξανά την Αλίκη

Έχει εμμονή μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (1/2):  Ο Μάρκος τρομοκρατεί ξανά την Αλίκη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (1/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς ο Μάρκος δε θα συγκρατήσει την εμμονή του για την Αλίκη και έτσι θα την τρομοκρατήσει για ακόμα μία φορά.

Αυτά θα δούμε σήμερα (1/2) στον Ήλιο

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 91

Ο Φίλιππος προσπαθεί να κάνει την Εύα να καταλάβει και να δεχτεί τα λάθη της. Εκείνη υποκρίνεται την υπάκουη, αλλά γίνεται όλο και περισσότερο θύμα του Μάρκου, σε βάρος της οικογένειάς της. Ο Δημήτρης είναι ανοιχτός σε πολλά μέτωπα: Αναζητά την αλήθεια στην υπόθεση του Γιάννη, ψάχνει την χαμένη Μυρτώ και βασανίζεται από ενοχές για τον νεκρό δράστη, καθώς η Αθηνά τον πιέζει να θυμηθεί κάθε λεπτομέρεια της συμπλοκής.

Ήλιος νέο επεισόδιο (1/2)

Η Αλίκη του συμπαραστέκεται, ενώ κι εκείνη έχει στον νου της την Εύα, αλλά και την αγωνία για τον άντρα που της επιτέθηκε και είναι ακόμη ελεύθερος… Η Εύα καταστρώνει με τον Μάρκο ένα επικίνδυνο σχέδιο για να συναντηθούν… Ο Δήμος αγωνιά για την Μυρτώ που ακόμη αγνοείται κι η Λήδα είναι στο πλευρό του. Κάτι που βλέπει στο δωμάτιο της Μυρτώς, τον κάνει να υποψιάζεται τα χειρότερα… Ο Μάρκος, κυριευμένος όσο ποτέ απ’ την εμμονή του για την Αλίκη, την τρομοκρατεί για άλλη μια φορά

Τραγωδία στον Ήλιο: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στην εντατική

Μία αληθινή τραγωδία πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δημήτρης θα βρεθεί να χαροπαλεύει στην εντατική εξ΄αιτίας της Αλίκης.

Η Εύα περνά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου και η Αλίκη που συνειδητοποιεί ότι ο απαγωγέας της κόρης της είναι ο παραλίγο βιαστής της, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Δημήτρης τη σώζει την τελευταία στιγμή, όχι όμως και τον εαυτό του.

Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος από τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου. Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της. Εντρομη θα ανακαλύψει ότι ο απαγωγέας της Εύας είναι ο παραλίγο βιαστής της.

Δημήτρης Ήλιος

«Χριστέ μου. Το παιδί μου κινδυνεύει. Δεν το έσκασε μαζί του με τη θέλησή της. Την απήγαγε», αναφωνεί και συνειδητοποιεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Την ίδια ώρα η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος της λέει ανοιχτά πλέον ποιες είναι οι προθέσεις του.

Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει. Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο που φαίνεται ότι βρίσκεται η κόρη του.

Τελικά τη βρίσκει αλλά ο Μάρκος έχει καταφέρει να φύγει. «Κοριτσάκι μου, όλα τελείωσαν», της λέει και τη σφίγγει στην αγκαλιά του.

Ο Μάρκος διαφεύγει τη σύλληψη

Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να την προστατέψει, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ενας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη και θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση που στέκεται ο Δημήτρης. Το κακό αποφεύγεται την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όσα πέρασε, αλλά και την Αλίκη που έχει βάλει στόχο να εντοπίσει τον Μάρκο με κάθε τίμημα. «Δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνεις. Εχει αναλάβει η αστυνομία να τον εντοπίσει», της επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι αμετακίνητη. Ο Δημήτρης προσπαθεί κι εκείνος να την πείσει να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο και να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Η Αλίκη κάνει ωστόσο μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο.

Έτσι θα βρεθεί ο Δημήτρης να χαροπαλεύει στην εντατική στον Ήλιο

Ο Δημήτρης και πάλι θα γίνει ο φύλακας άγγελός της, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα και για τους δύο θα είναι μεγάλο αφού ο Δημήτρης τραυματίζεται θανάσιμα στη συμπλοκή. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται.

Μπαίνει στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ολοι αγωνιούν για εκείνον. Ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση. Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της. «Αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω», λέει και βάζει τα κλάματα - ενώ ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο.

Ήλιος Αλίκη Δημήτρης

Η Αθηνά τη βρίσκει και την κατηγορεί για όσα έγιναν. «Θα φροντίσω εγώ η ίδια να λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη», της φωνάζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Εύα δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ από την τραυματική εμπειρία της στα χέρια του Μάρκου και βασανίζεται από εφιάλτες.