Elif: Εκτός εαυτού ο Ταρίκ - Απειλεί να σκοτώσει την Βιλντάν

Όσα θα δούμε σήμερα το STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Εκτός εαυτού ο Ταρίκ - Απειλεί να σκοτώσει την Βιλντάν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Elif. Ο Ταρίκ σοκαρισμένος βρίσκει στο σπίτι του την Ελίφ με την Βιλντάν και οι απειλές για τη ζωή τους, ξεκινάνε.

Όσα θα δούμε σήμερα στην Elif, στο STAR

Δευτέρα 1/2: Επεισόδιο 768

Ο Κερέμ θα πει στην Ελίφ πως η Ρεϊχάν έφυγε από την έπαυλη και γύρισε στο χωριό της. Η Ελίφ λυπάται με τα νέα αλλά πιστεύει πως η Ρεϊχάν μπορεί να επιστρέψει και θα της λείψει πολύ. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί και εκείνος νοσταλγεί τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την επιστροφή της Βιλντάν και πιστεύει πως σε δύο μήνες θα είναι πάλι μια τεμπέλα υπηρέτρια. Η απουσία της Ρεϊχάν έχει επηρεάσει αρνητικά την Ελίφ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι, που έμενε η Βιλντάν με την Ελίφ αλλά δεν βρίσκει κανέναν. Καταλαβαίνει πως η Βιλντάν κάτι σχεδιάζει. Η Μπιρτσέ εμφανίζεται στην εταιρία με μια τεράστια βαλίτσα για το ταξίδι στο Μιλάνο και η Φιλίζ την κοροϊδεύει. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Γιουνούς με μια μικρή τσάντα και η Μπιρτσέ νιώθει άσχημα. Η Χουμεϊρά ετοιμάζει τη βαλίτσα του Ταρίκ για το ταξίδι του στο Μιλάνο. Η Ράνα επιλέγει τα ωραιότερα φορέματά της για το ταξίδι, θέλει να ξετρελάνει τον Ταρίκ.

Elif STAR

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και βλέπει στο σαλόνι τη Βιλντάν με την Ελίφ και σοκάρεται. Η Ματσιντέ λέει πως η Βιλντάν και η Ελίφ θα μένουν στο δωμάτιο, που έμενε η Ρεϊχάν γιατί πιστεύει πως είναι ένα καλύτερο μέρος για το κοριτσάκι. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος και όταν βρίσκει μόνη της τη Βιλντάν αναρωτιέται πόσο θαρραλέα είναι. Η Βιλντάν δεν υποχωρεί και τον απειλεί πως αν την πειράξει θα μιλήσει στη Ματσιντέ. Η Βιλντάν ξέρει πως το μικρό κορίτσι είναι σημαντικό για τη Ματσιντέ. Θυμάται τη μέρα, που η Ματσιντέ την έψαχνε με μαζί με τον Μουσταφά στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ λέει πως θα διατάξει τους άντρες του να τη σκοτώσει. Η Βιλντάν του απαντάει να το σκεφθεί καλύτερα αυτό γιατί έχει γράψει ένα γράμμα όπου τα αποκαλύπτει όλα και το έχει αφήσει σε μια φίλη της. Αν πάει κάτι το περιεχόμενο του γράμματος θα γίνει σε όλους γνωστό. Ο Ταρίκ είναι άσχημα στριμωγμένος. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τη Ματσιντέ και ο Ταρίκ του ακούει να μιλάνε για τον τάφο της Μελέκ. Ο Ταρίκ ξέρει πως αν ανοίξουν τον τάφο, αυτό θα είναι το τέλος του.

Elif: Η Σουρεϊγιά ερωτεύεται τον Κερέμ

Η Σουρεϊγιά εμφανίζεται μετά από χρόνια στην έπαυλη και εγκαθίσταται εκεί στα επόμενα επεισόδια της Elif. Στην αρχή ο Κερέμ είναι διστακτικός μαζί της εξαιτίας των όσων του έκανε όταν ήταν παιδιά, όμως εκείνη δείχνει να έχει δυνατά συναισθήματα για εκείνον!

Η Σουρεϊγιά φτάνει στην έπαυλη και όλοι εκπλήσσονται με την αλλαγή στην εμφάνισή της και σχολιάζουν πόσο όμορφη έχει γίνει! Και ο Κερέμ όμως δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και έχει χάσει τα λόγια του. Η Σουρεϊγιά είναι χαρούμενη που επέστρεψε και μετά από παρότρυνση της Ματσιντέ αποφασίζει να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια.

Το επόμενο πρωί, η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να τον φωνάξει για πρωινό και τον βλέπει να κοιτάζει μια φωτογραφία με τη Ρεϊχάν. Μετά το πρωινό ο Κερέμ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά και επιστρέφει στο δωμάτιό του αλλά δεν βρίσκει τη φωτογραφία και θεωρεί πως την πήρε η Σουρεϊγιά. Ετσι πάει να τη βρει και της επιτίθεται:

«Μπορείς να μου δώσεις τη φωτογραφία που πήρες», της λέει και εκείνη του εκπλήσσεται: «Κερέμ, τι λες; Ποια φωτογραφία; Δεν σε καταλαβαίνω». Εκείνος επιμένει: «Σε παρακαλώ, άσε το θέατρο και δώσ’ τη μου, είναι σημαντική για μένα». Η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται πως έχει πάρει κάποια φωτογραφία και ο Κερέμ φεύγει θυμωμένος!

Κερέμ Ελίφ

Ομως, στην πραγματικότητα η Ελίφ - η οποία ψάχνει τη μητέρα της - είναι αυτή που έχει πάρει τη φωτογραφία, γιατί της λείπει πολύ η Ρεϊχάν. Η Σουρεϊγιά το ανακαλύπτει και ρωτάει την Ελίφ λεπτομέρειες για τη Ρεϊχάν. Στη συνέχεια της ζητάει να επιστρέψει τη φωτογραφία στον Κερέμ. Ετσι, όταν εκείνος γυρίζει από τη δουλειά, η μικρή του δίνει τη φωτογραφία:

«Εκανα κάτι άσχημο! Δεν έπρεπε να την πάρω χωρίς να σου το πω! Ομως μου λείπει πολύ η Ρεϊχάν και ήθελα να τη δω». Εκείνος καταλαβαίνει το λάθος του με τη Σουρεϊγιά και δεν ξέρει πώς να της ζητήσει συγγνώμη! Στο μεταξύ εκείνη τον βλέπει να κρατάει τη φωτογραφία και να είναι χαμένος στις σκέψεις του και καταλαβαίνει πως έχει δυνατά αισθήματα για την κοπέλα. Στη συνέχεια κάθεται μόνη στο δωμάτιό της και είναι στενοχωρημένη επειδή ο Κερέμ έχει μια άλλη κοπέλα στο μυαλό του. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιό της και απολογείται για το περιστατικό με τη φωτογραφία και εκείνη του λέει πως ήδη το έχει ξεχάσει.

Νιώθει θλίψη όμως, γιατί της αρέσει ο Κερέμ αλλά εκείνος δεν νιώθει το ίδιο. Σκέφτεται να φύγει από την έπαυλη και να ξεκινήσει μια νέα ζωή και το λέει στη Ματσιντέ, αλλά εκείνη δεν της το επιτρέπει καθώς για εκείνη είναι σαν κόρη της.

Ο καυγάς με την Πάρλα

Η Σουρεϊγιά πάει να κάνει ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά δεν πηγαίνει καλά και στη συνέχεια πηγαίνει σε μια καφετέρια για να ηρεμήσει λίγο. Εκεί βρίσκεται και η Παρλά με τις φίλες της, αλλά δεν γνωρίζει η μια την άλλη. Η Σουρεϊγιά ενοχλείται από τη φασαρία που κάνει η Παρλά με την παρέα της αλλά και από τον υποτιμητικό τρόπο που φέρονται στον σερβιτόρο. Μην αντέχοντας άλλο τη συμπεριφορά τους, παρεμβαίνει υπερασπίζοντας τον
σερβιτόρο.

Η Παρλά θέλει να τσακωθεί μαζί της αλλά οι φίλες της την εμποδίζουν και στη συνέχεια φεύγει έξαλλη από θυμό και κατευθύνεται προς την έπαυλη. Οταν φτάνει εκεί, στην πόρτα βρίσκεται και η Σουρεϊγιά και το
σοκ είναι τεράστιο και για τις δύο. Καθώς κοιτάζει η μια την άλλη με έκπληξη, εμφανίζεται η Χουμεϊρά και τις συστήνει. Η Σουρεϊγιά λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη και η Παρλά λέει την ιστορία από τη δική της οπτική στη Χουμεϊρά, η οποία δεν συμφωνεί με τη συμπεριφορά της Παρλά αλλά δεν της το δείχνει και χαίρεται με τον τρόπο που αντέδρασε η Σουρεϊγιά.