Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αποκαλύπτει τα πάντα για την πανδημία και τη σχέση του με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται σήμερα το βράδυ (1/2) στην εκπομπή του, Ενώπιος Ενωπίω, τον Νίκο Χαρδαλιά, το πρόσωπο της χρονιάς που πρωταγωνίστησε στις εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μας ξεναγεί στο «στρατηγείο» του, εκεί όπου λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για την αντιμετώπιση μεγάλων γεγονότων όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές.

Νίκος Χαρδαλιάς Ενώπιος Ενωπίω

Τι λέει για τη στενή συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα;

Τι πιστεύει για τα έκτακτα μέτρα, για τη χρήση της μάσκας, αλλά και για το πότε μπορεί να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας - δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τα κρούσματα μεταλλαγμένου ιού.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30

Πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά - Πέθανε ένας καλός του φίλος

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει έναν καλό του φίλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της εποχής. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι σήμερα βίωσε μία μεγάλη απώλεια.

Ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Βαγγέλης Μακράκης έφυγε από τη ζωή και έτσι θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

«Α ρε Βαγγέλη... Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να σε περιμένουν και να σε υποδεχθούν), Καλό Παράδεισο Αντιδήμαρχε και Γραμματέα μας (πόσο επιβλητικά, αδιαπραγμάτευτα και με πάθος στήριξες και κράτησες την Δημοτική μας ομάδα στα τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο δύσκολα χρόνια της πορείας μας). Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς. Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο του με την κούκλα σύζυγό του.

Νίκος Χαρδαλιάς πένθος