Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παρουσιάστε (2/1): Ο Καρυπίδης διεκδικεί ξανά τη Φρατζέσκα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Παρουσιάστε (2/1): Ο Καρυπίδης διεκδικεί ξανά τη Φρατζέσκα
TV24 01.02.2021 15:04
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό (1/2) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε, καθώς ο Καρυπίδης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει εκ νέου τη Φρατζέσκα.

Αυτά θα δούμε απόψε (1/2) στο Παρουσιάστε

Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου - Παρουσιάστε - Περίληψη Επεισοδίου 29

Ο Σκορδάς είναι μέσα στην καλή χαρά μετά το μεγάλο φιλί με την Ναταλία. Αλλά με τα σχεσιακά έχει ξεχάσει που «πάνε τα τέσσερα» και τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Μαργαρώνης μαθαίνει για τις «δυσάρεστες» εξελίξεις στην προσωπική ζωή της μάνας του και έχει βαλθεί να κάνει σαμποτάζ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα πρόσωπο απ' το παρελθόν της Ναταλίας επιστρέφει μετά από καιρό για να φέρει τα πάνω-κάτω: ο πρώην άνδρας της.

Παρουσιάστε (2/1)

Ο Καρυπίδης, βλέποντας τις εξελίξεις στα σχεσιακά του Σκορδά, θυμάται ότι τόσο καιρό δεν έχει «προχωρήσει» στη σχέση του με την Φραντζέσκα και βάζει μπρος ολοταχώς... Και ενώ ο Σκορδάς τρέχει με τα προσωπικά του, η φιλόδοξη πρόταση του Γούλα για στρατιωτική άσκηση τρώει άκυρο απ' το ΓΕΣ. Θέλοντας να καταπιαστεί με κάτι για να μην νιώθει άχρηστος, αναλαμβάνει να γίνει δάσκαλος του Έλτον που αποφασίζει να δώσει το τεστ ελληνικής υπηκοότητας…

Τι θα δούμε στο αυριανό (2/2) στο Παρουσιάστε

Επεισόδιο 30: Ο Σκορδάς συγκλονίζεται απ’ την μεγάλη επιστροφή του Στάθη Μαργαρώνη. Πιστεύοντας ότι η Ναταλία φλερτάρει με την ιδέα να επιστρέψει στις αγκαλιές του πρώην άνδρα της, ο Σκορδάς ζητάει συμβουλές απ’ τους φαντάρους οι οποίοι τον πείθουν να περάσει στην αντεπίθεση για να την κάνει να ζηλέψει.

Οι συνέπειες φυσικά είναι κωμικοτραγικές. O Μαργαρώνης προσπαθεί να κάνει ένα αμήχανο bonding με τον πατέρα του, αλλά ο πραγματικός λόγος της επιστροφής του είναι κάθε άλλο παρά ένα family reunion… O Γούλας πείθει τον Έλτον να συνεχίσει τα μαθήματα μαζί του. Αλλά όσο ο Έλτον δυσκολεύεται τόσο βρίσιμο τρώει απ’ τον Γούλα που ξεσπάει πάνω του για τις δικές του αποτυχίες με την στρατιωτική άσκηση που έφαγε άκυρο απ’ το ΓΕΣ. Πώς θα αντιδράσει ο Έλτον;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μανώλης Μαυροματάκης: Αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

ΑΝΤ1: Άσχημα νέα για τη νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου, "Παρουσιάστε"

Share