Ήλιος (3/2): Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Μάρκου

Όσα θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος (3/2): Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Μάρκου

Τρέχουν οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος αφού η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Μάρκου έχει ξεκινήσει.

Όσα θα δούμε απόψε στον Ήλιο

Η Εύα, ακολουθεί το σχέδιο του Μάρκου και ζητάει από την Αλεξάνδρα να την φιλοξενήσει, ενώ εκείνος την έχει πείσει να φύγουν για πάντα μαζί. Ο Δημήτρης, σίγουρος πια για το τι έχει κάνει ο Γιάννης, βρίσκει τον τρόπο να τον παγιδέψει μήπως και ομολογήσει… Η Λήδα και η Σοφία ανησυχούν σοβαρά πια για τον Δήμο, καθώς η εξαφάνιση της Μυρτώς τον έχει καταβάλει πραγματικά

Η Αλεξάνδρα σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως κάποιος έκλεψε τους κωδικούς της και άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η Αλίκη ζει σε καθεστώς τρόμου, καθώς νιώθει πως κάποιος συνέχεια την παρακολουθεί… Η Αλεξάνδρα καταγγέλλει την κλοπή στην αστυνομία. Ο Μάρκος συναντιέται κρυφά με την Εύα, αλλά εκεί θα τους δει ο Πέτρος… Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Μάρκου έχει ξεκινήσει… Ο Δήμος βλέπει ξαφνικά μπροστά στο σπίτι τους την ταλαιπωρημένη Μυρτώ, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει δεν μπορεί να το φανταστεί. Ακόμα, μπορείτε να δείτε της εξελίξεις όλης της εβδομάδας.

ήλιος εξελίξεις

Τραγωδία στον Ήλιο: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στην εντατική

Μία αληθινή τραγωδία πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δημήτρης θα βρεθεί να χαροπαλεύει στην εντατική εξ΄αιτίας της Αλίκης.

Η Εύα περνά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου και η Αλίκη που συνειδητοποιεί ότι ο απαγωγέας της κόρης της είναι ο παραλίγο βιαστής της, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Δημήτρης τη σώζει την τελευταία στιγμή, όχι όμως και τον εαυτό του.

Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος από τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου. Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της. Εντρομη θα ανακαλύψει ότι ο απαγωγέας της Εύας είναι ο παραλίγο βιαστής της.

«Χριστέ μου. Το παιδί μου κινδυνεύει. Δεν το έσκασε μαζί του με τη θέλησή της. Την απήγαγε», αναφωνεί και συνειδητοποιεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Την ίδια ώρα η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος της λέει ανοιχτά πλέον ποιες είναι οι προθέσεις του.

Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει. Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο που φαίνεται ότι βρίσκεται η κόρη του.

Τελικά τη βρίσκει αλλά ο Μάρκος έχει καταφέρει να φύγει. «Κοριτσάκι μου, όλα τελείωσαν», της λέει και τη σφίγγει στην αγκαλιά του.

Ο Μάρκος διαφεύγει τη σύλληψη

Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να την προστατέψει, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ενας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη και θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση που στέκεται ο Δημήτρης. Το κακό αποφεύγεται την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όσα πέρασε, αλλά και την Αλίκη που έχει βάλει στόχο να εντοπίσει τον Μάρκο με κάθε τίμημα. «Δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνεις. Εχει αναλάβει η αστυνομία να τον εντοπίσει», της επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι αμετακίνητη. Ο Δημήτρης προσπαθεί κι εκείνος να την πείσει να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο και να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Η Αλίκη κάνει ωστόσο μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο.