8 Λέξεις: Ο Δημήτρης μιλάει χυδαία στην Αποστολία

Όσα θα δούμε σήμερα 3/2 στην σειρά του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Δημήτρης μιλάει χυδαία στην Αποστολία

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 3/2 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις. Θα δούμε, μεταξύ άλλων εξελίξεων, τον Δημήτρη να μιλάει χυδαία στην Αποστολία, με την Ηλιάνα να μπαίνει στη μέση.

Οι εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις

03/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 161

Ο Έκτορας πάει μαζί με τον Κλήμη και παρακολουθούν το σπίτι του Βάσιλα, για να δουν τι παίζει με τα συστήματα ασφαλείας που έχει. Αμέσως μετά, καταστρώνουν σχέδιο για το πώς θα μπούνε μέσα, για να «φυτέψουν» τους κοριούς. Ο Φρίξος πιέζει τον Σπύρο να μιλήσει στην Ιφιγένεια και να της πει την αλήθεια για την Αλκμήνη, την οδοντίατρο.

Στο μεταξύ, ο Έκτορας βρίσκει την Ευδοκία να κλαίει έξω από το σπίτι του και οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα έξω απ’ τα δόντια. Η Βικτώρια λέει στον Μιχαήλ ότι νιώθει σαν πραγματική μάνα του Άγγελου και τον συγκινεί αφάνταστα. Ο Αιμίλιος «στριμώχνει» την Ελισάβετ στο καμαρίνι της, αυτή όμως έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και τον διώχνει - Ωστόσο πρόκειται να τα ξαναβρούν. Η Βικτώρια πάει από το γραφείο του Άκη για να μιλήσουν για την καταστροφή του πλοίου και έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Ο Δημήτρης μιλάει χυδαία στην Αποστολία και η Ηλιάνα τον βάζει στη θέση του. Ο Φρίξος εξομολογείται στην Έλλη ότι της έχει πει ένα τεράστιο ψέμα…

8 Λέξεις Ιφιγένεια

Αναλυτικότερα τι θα δούμε στις 8 Λέξεις, ανάμεσα σε Δημήτρη - Αποστολία - Ηλιάνα

Μόλις ο Δημήτρης ακούει τις προθέσεις του Ακη, να εργαστεί η Ηλιάνα στην εταιρεία, γίνεται έξαλλος και, χωρίς να χάσει καιρό, μαλώνει άσχημα μαζί του: «Δεν πρόκειται να δεχτώ την Ηλιάνα στο εργοστάσιο, να το ξέρεις», του ξεκαθαρίζει. Ο πατέρας του, έξαλλος, του απαντάει με τον γνωστό του τρόπο: «Κουμάντο να κάνεις στα δικά σου εργοστάσια, όταν και αν αποκτήσεις. Αντε και μη μου σπας τα νεύρα πάλι».

Ωστόσο, ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω και τον απειλεί: «Αν πατήσει το πόδι της στη δουλειά η Ηλιάνα, εγώ θα παραιτηθώ και θα φύγω», του λέει. «Στο καλό και να μας γράφεις», τον ειρωνεύεται με τη σειρά του ο Ακης και τα πράγματα φτάνουν στα άκρα.

Δείτε ωστόσο, μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΪ.

Μετά τον καβγά, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και τα νεύρα του τα πληρώνει η Αποστολία, στην οποία μιλάει πολύ χυδαία: «Την έκανες τη δουλίτσα σου εσύ. Φρόντισες να τον βάλεις στο βρακί σου, ηλίθια, λες και δεν ξέρουμε τι είσαι», της καταλογίζει μεταξύ άλλων, ενώ η Ηλιάνα αποφασίζει να μιλήσει και να τον βάλει στη θέση του: «Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, να βάζουν το συμφέρον τους πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους και πρόσεχε πολύ πώς μιλάς στην Αποστολία, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου, Δημήτρη», του τονίζει.

8 Λέξεις Δημήτρης Ηλιάνα

Ο Δημήτρης, έξαλλος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλάει την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Ακη για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Δημήτρης: «Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα από όσα έγιναν στον Ακη. Δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους», της λέει και η Ηλιάνα τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα μιλήσει.

Λίγο αργότερα, η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και ο Δημήτρης με τον Ακη έρχονται σε οριστική ρήξη, με τον Δημήτρη να παραιτείται από την εταιρεία. Δεν προλαβαίνει όμως να φύγει και αμέσως κάνει μια πολύ περίεργη συνάντηση με τον Μάρκο που, αν μην τι άλλο, εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Μάρκος, αφού καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης σχεδόν μισεί τον πατέρα του, του ζητάει να συνεργαστούν.

8 Λέξεις Δημήτρης Άκης

Αρχικά, ο Δημήτρης αρνείται και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς, αλλά λίγο αργότερα το ξανασκέφτεται και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταστρέψει τον Ακη. Ετσι, την επομένη κιόλας, ο ίδιος ζητάει συνάντηση με τον Μάρκο. Εκεί, ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Ακη και ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Βάζει λοιπόν το σχέδιό του σε εφαρμογή και επιστρέφει στην εταιρεία, όπου για αρχή -και για να θολώσει τα νερά- ζητάει συγγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του.