8 Λέξεις: Ο Σπύρος δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον στην οδοντίατρο - Θα το μάθει η Ιφιγένεια;

Θα γίνει χαμός στο σημερινό 4/2 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Σπύρος δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον στην οδοντίατρο - Θα το μάθει η Ιφιγένεια;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα γίνει χαμός και αυτό γιατί - μεταξύ άλλων - θα δούμε τον Σπύρο να βγαίνει για φαγητό με την οδοντίατρο του πίσω από την πλάτη της Ιφιγένειας και να της δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Όσα θα δούμε απόψε στις 8 Λέξεις

04/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162

Το ψέμα του Φρίξου για να αποτρέψει την Έλλη από τον γάμο δεν πιάνει τόπο, καθώς η Έλλη είναι αποφασισμένη να τον παντρευτεί πάση θυσία και ο Φρίξος πέφτει για μια ακόμα φορά σε απελπισία, αφού οδηγείται κατευθείαν στην εκκλησία εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

Ο Δημήτρης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλάει την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Άκη για τον τρόπο που της φέρθηκε για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος λέει ψέματα στην Ιφιγένεια ότι θα πάει σε συνάντηση παλιών συμμαθητών και βγαίνει με την Αλκμήνη για φαγητό, ενώ δείχνει και ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Σίμος πάει στον Άκη να ζητήσει απευθείας την αύξηση που διεκδικεί κι εκεί οι δυο άντρες οδηγούνται σε μεγάλο καβγά, με τον Άκη να δίνει πάλι ρεσιτάλ «γαλλικών», αλλά και τον Σίμο να μην υποχωρεί με τίποτα.

8 Λέξεις Σπύρος

Ο Οδυσσέας κάνει τη δεύτερη θεραπεία για τα μάτια του, ενώ ο Αντώνης με τη Σμαράγδα υπογράφουν τα συμβόλαια για τη συνεργασία τους. Ο Έκτορας με τον Κλήμη μπλοκάρουν τις κάμερες του σπιτιού του Βάσιλα και μ’ αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να καλωδιώσουν το σπίτι με κάμερες και μικρόφωνα, προκειμένου να ξέρουν τι γίνεται στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης.

Δείτε ωστόσο μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

8 λέξεις: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς - Στο «άγνωστo» οι πρωταγωνιστές

Ένα μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη σειρά του ΣΚΑΙ 8 Λέξεις αφού τα γυρίσματα εδώ και ενάμιση μήνα έχουν σταματήσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σειρά έχει μειωθεί και σε χρόνο αφού στις 10:00 ακριβώς ξεκινάει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην εκπομπή Happy Day για το γεγονός αυτό.

Απ’ όσο γνωρίζω ναι. Εδώ και ενάμισι μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του Survivor. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα.

Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν”, ανέφερε ο Στέφανος Μιχαήλ.

“Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα”, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

“Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύσουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς”, ανέφερε ο Ιάσονας Παπαματθαίου.