Αγγελική (4/2): Ο Παύλος επισκέπτεται οργισμένος την Τζένη

Την ξεμοναχιάζει και την απειλεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική (4/2): Ο Παύλος επισκέπτεται οργισμένος την Τζένη

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό (4/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική καθώς ο Παύλος θα επισκεφθεί οργισμένος την Τζένη στο σπίτι της και θα την ξεμοναχιάσει για να την απειλήσει.

Αυτά θα δούμε σήμερα (4/2) στην Αγγελική

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 78

Ο Τολέγας τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει ότι η Αγγελική κρύβεται πίσω από την έρευνα του Μάκη. Ο Στέφανος καταρρακωμένος από τη σύλληψη του Νικόλα και την εμπλοκή της Δανάης ζητάει την στήριξη της Αγγελικής και οδηγείται σε μια βαθιά εξομολόγηση. Η φυγή του Θωμά φέρνει στην επιφάνεια ένα αγκάθι από το παρελθόν της Λένας.

Αγγελική νέο επεισόδιο

Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι της Τζένης με άγριες διαθέσεις ενώ την ίδια ώρα ο Νικόλας βγαίνει από τη φυλακή. Η Αγγελική κανονίζει να βρεθεί με τον Μάκη αλλά όταν εκείνος φτάνει στο σημείο συνάντησης δεν είναι μόνος του.

Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια της «Αγγελικής» αποκαλύπτει τον δισταγμό για τον ρόλο της

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαίρη Μηνά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που ήταν διστακτική στο να πει το «ναι» για την σειρά.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της τόσο για την σειρά όσο και για τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η Μαίρη Μηνά, μάλιστα, αποκάλυψε και τον δισταγμό της για την σειρά: «Κάναμε μια συνάντηση, μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και μετά πήρα αρκετό χρόνο.

Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την πρώτη καραντίνα, πήρα χρόνο για να σκεφτώ, να δω αν μπορώ να το στηρίξω και σε βάθος χρόνου γιατί είναι 10 μήνες. Μετά είπα ότι εντάξει θα το πάω ομοιοπαθητικά, γιατί είχα φοβία προς την έκθεση. Αυτό που έμαθα το 2020 είναι ότι μπες σε ότι σε τρομάζει και βλέπουμε».


Έπειτα πρόσθεσε: «Αυτό που αγαπώ στην “Αγγελική” είναι το θάρρος της, που παίζει στα όρια του θράσους. Αυτό που θεωρώ ότι είναι λάθος, είναι ότι βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Πέφτει στην παγίδα που φτιάχνει για τους άλλους, είναι λίγο αφελής».

αγγελική