Σχεδόν Ενήλικες (4/2): Η Νικόλ θα αποκαλύψει κρυφές πτυχές του εαυτού της

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σχεδόν Ενήλικες (4/2): Η Νικόλ θα αποκαλύψει κρυφές πτυχές του εαυτού της

Πέμπτη σήμερα και στο Mega έρχονται οι Σχεδόν Ενήλικες οι οποίοι αρχίζουν και δείχνουν νέες πτυχές του εαυτού τους.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Σχεδόν Ενήλικες

Ο Αποστόλης ζορίζεται με τις απαιτήσεις της νέας του δουλειάς. Οι οφειλές δεν μειώνονται, ιδίως αφού η Στέλλα φροντίσει η ίδια για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της καθώς ο μπαμπάς της, δεν διευκολύνει την κατάσταση.

Ο Θωμάς και η Έλενα μιλούν για πρώτη φορά, μετά από το αποτυχημένο ραντεβού τους και ανοίγονται ο ένας στον άλλο. Στο μεταξύ, η Νικόλ και ο Αλέξης ανεβαίνουν μαζί στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψουν στοιχεία για την επερχόμενη δίκη. Εκεί βρίσκουν το μαγαζί υπό κατάσχεση, γεγονός που δεν τους εμποδίζει από το να μπουν μέσα και να ψάξουν.

Η Νικόλ μετά από μία συνάντηση με τον Μίχο και μια σειρά άλλων γεγονότων, θα αποκαλύψει κρυφές ακόμα και σε εκείνη, πτυχές του εαυτού της, που δικαιολογημένα θα κάνουν το Αλέξη να χάσει τον ύπνο του. O Γιάννης Στάνκογλου, πρωταγωνιστής της σειράς, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

σχεδόν ενήλικες εξελίξεις 4/2

Η σεναριογράφος της σειράς Μυρτώ Κοντοβά αποκαλύπτει

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega Σχεδόν Ενήλικες, Μυρτώ Κοντόβα, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μυρτώ Κοντοβά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη περίοδο της ζωής της που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους.

«Είχα αγωνία για τους “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα το λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.

Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά. Δείτε ωστόσο το σενάριο της σειράς Σχεδόν Ενήλικες.