The 2night show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σταμάτης Κραουνάκης

Mιλά για όλα σε μια κατάθεση ψυχής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σταμάτης Κραουνάκης

Απόψε στις 23.30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την αγαπημένη ηθοποιό Καίτη Κωνσταντίνου, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Οι σπουδές της στη Φιλοσοφική, η εμπειρία της ως καθηγήτρια σε σχολείο, η πορεία της στην υποκριτική, τα επιτυχημένα σίριαλ, το θέατρο και το τρακ επί σκηνής.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της; Αντέχει τη μοναξιά; Πώς είναι να συνεργάζεται, ξανά, τηλεοπτικά με τον Κώστα Κόκλα, στην «Τούρτα Της Μαμάς», 22 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»; Γιατί τον χαρακτηρίζει «νόμιμο σύζυγό» της;

The 2night show Καίτη Κωνσταντίνου

Χθες, καλεσμένη στο «The 2night show» ήταν η Σοφία Δανέζη. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για το Big Brother.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ποιήτρια, συγγραφέας και στιχουργός Ρενέ Στυλιαρά, η οποία κάνει θραύση με τα ρομαντικά στιχάκια που ανεβάζει στο Instagram και υπογράφει ως Ρενέ.

Η Ρενέ εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της μέσω των social media, μιλάει για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις που κάνουν όσοι την ακολουθούν, ενώ αποκαλύπτει πως πολλά από τα στιχάκια της έχουν γίνει τατουάζ. Τέλος, αναφέρεται στη φιλία της με τη Super Kiki, καθώς και στο βιβλίο που γράφει για την ιστορία της ζωής της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο μοναδικός Σταμάτης Κραουνάκης συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2NightShow», ύστερα από πολλά χρόνια. Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, μιλά για όλα σε μια κατάθεση ψυχής. Η πολυετής καριέρα του στη μουσική, οι μεγάλες επιτυχίες, οι παταγώδεις αποτυχίες, η πολιτική, ο έρωτας και η έμπνευση εν μέσω καραντίνας. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη ρήξη του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Τέλος, μαζί με τους «Prestige The Band» ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και μας ταξιδεύει με την υπέροχη μουσική του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Όλα όσα αποκάλυψε χθες στο «The 2night show» ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλέξανδρής, που παίζει τον ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχία της σειράς αλλά και την οικογένειά του.

«Ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δεν λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς», είπε γελώντας ο Βαγγέλης. «Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί, ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά, "πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα", το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου.

Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πού δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει, παρά το γεγονός ότι στο τέλος του Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται, αλλά το κάνει». Ο ηθοποιός, λίγες μέρες πριν, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

«Πέρυσι, ο Κυριάκος ήταν γυναικάς. Φέτος προσπαθεί να είναι οικογενειάρχης. Ο Κυριάκος έφτασε σε ένα σημείο που έπρεπε να ζυγίσει τι θέλει. Τελικά, διάλεξε το στεφάνι του. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και για τον Μπάμπη και για τον Κυριάκο. Ενώ είναι καλό παιδί, πάει και μπλέκει. Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα. Όσο για την Ουρανία και τη βιοτεχνία, «ως Κυριάκος αισθάνομαι ότι θα παίξω δεύτερο ρόλο και δεν μπορώ να το δεχθώ. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο για να τον στηρίξω.»

«Αν θα πάει τρίτη σεζόν το σίριαλ, θα ήθελα να ξέρω πού θα πάει η ιστορία του Κυριάκου. Όλοι οι ηθοποιοί βάζουν μεράκι, ψυχή και πολλή μελέτη»