8 Λέξεις (8/2): Ο Άκης πάει μεθυσμένος στο κρεβάτι της Αποστολίας

Έρχεται σε οριστική ρήξη με τον Δημήτρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις (8/2): Ο Άκης πάει μεθυσμένος στο κρεβάτι της Αποστολίας

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό (8/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις καθώς ο Άκης μετά από έναν καυγά με τον Δημήτρη, αποφασίζει να πάει μεθυσμένος στο κρεβάτι της Αποστολίας.

Αυτά θα δούμε απόψε (8/2) στις 8 Λέξεις

Δευτέρα 8/2 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 163

Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη. Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια και να προχωρήσει με την Αλκμήνη αλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί.

8 Λέξεις (8/2)

Ο Μάρκος επιμένει ότι ο άντρας με τον οποίο έχει δεσμό η Αντριάνα είναι απατεώνας, αλλά εκείνη δεν πείθεται. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά, καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα.

8 Λέξεις Άκης

Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας.

Ακολουθήστε την Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (9/2) 8 Λέξεις

Τρίτη 9/2 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 164

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν άλλη μια νύχτα πάθους, μα εκείνη το αποδίδει σε στιγμή αδυναμίας κι επιμένει στον χωρισμό τους. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Έκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης φαίνεται πως κρύβει ένα ένοχο μυστικό... Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για τη μόλυνση που προκάλεσε το ναυτικό ατύχημα ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση

Ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Ο Οδυσσέας, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της Έρσης, παίρνει μια γενναία απόφαση και δηλώνει στον Μάρκο πως θα προχωρήσει με την επέμβαση, απόφαση που δε θα του βγει σε καλό. Δείτε εδώ γιατί.